Academia de Politie Academia de Politie - Pregatire Intensiva Examen Admitere Academia de Politie
Utilizand Academiadepolitie.com sunteti de acord cu Termenii si cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea experintei dvs. pe site.

Academia de Politie

 • We work
  for your profit!

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
 • Experts
  in business

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
 • Succeed
  with us!

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
 • Broaden your
  market edge

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
stopplay

Academia de Politie - Pregatire Intensiva Examen Admitere Academia de Politie   Centrul National de Pregatire Intensiva Pentru Admitere Academia de Politie , Academia de Politie Bucuresti , Academia de Politie Alexandru Ioan Cuza , Istorie Academia de Politie , Romana Academia de Politie , Teste Academia de Politie   academia de politie , academia de politie bucuresti , academia de politie alexandru ioan cuza , admitere academia de politie , academia de politie alexandru , academia de politie cuza , istorie academia de politie , teste academia de politie;
Intrebari Frecvente:
Ce valabilitate are un cont pe AcademiaDePolitie.com?

Orice cont pe AcademiaDePolitie.com este valabil pana dupa Examenul de Admitere la Academia de Politie din anul scolar in curs. De exemplu, daca iti faci cont in intervalul 01 Iulie 2016 - 01 Iulie 2017 consideram ca te pregatesti pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie din 2017, si implicit ai acces pe site pana la sfarsitul acestui examen. (mai exact, contul tau va fi valid pana la 01 septembrie 2017).

Daca dupa expirare vei dori sa accesezi Programul National de Pregatire Intensiva pentru inca un an scolar, vei putea fie sa iti creezi un cont nou, fie sa il reactivezi pe cel vechi folosind procedura initiala de acces.

Cate simulari pot sustine zilnic?
In fiecare zi poti sustine un numar de doua simulari la fiecare materie, asta inseamna maxim 6 simulari/zi, dar nu este obligatoriu.
Cat dureaza o simulare online?
O simulare online poate dura maxim o ora. Totusi, in cazul in care intr-un interval de 10 minute nu ai raspuns la cel putin o intrebare, esti eliminat din simulare si ai posibilitatea de a o sustine a doua zi.
intreb4
Content 4
intreb5
Content 5
intreb6
Content 6
Instructiuni de acces pas-cu-pas:

> Selectezi optiunea Curierat Rapid - Plata Ramburs la Domiciliu din Formularul de Comanda, completezi Formularul cu datele tale, dupa care apesi Vreau Acces Acum! Instant, comanda ta a fost inregistrata si CODUL DE ACCES va ajunge la tine in maxim 48 de ore, prin serviciul de curierat rapid. > Imediat dupa ce ai apasat Vreau Acces Acum! vei primi un e-mail* cu datele noului tau cont: nume, username & parola + link-ul de activare *(verifica si in INBOX, si in SPAM. Pastreaza acest e-mail si noteaza-ti undeva datele tale de login). > Dupa ce ai dat click pe linkul de activare din e-mail, vei ajunge pe pagina de activare unde vei gasi CASUTA DE ACCES din josul paginii. Contul tau va fi creat, dar nu te vei putea loga pana cand nu vei introduce CODUL DE ACCES pe care in maxim 48 de ore il vei primi de la curier direct la domiciliul tau. > ln maxim 48 de ore din ziua in care ai completat Formularul de Comanda, un curier te va contacta telefonic pentru a iti inmana CODUL DE ACCES direct la domiciliul tau, in sistem Ramburs. > Dupa ce ai intrat in posesia CODULUI DE ACCES, iti deschizi e-mailul cu datele noului tau cont: nume, username & parola + link-ul de activare, dai click pe link-ul de activare, si introduci CODUL DE ACCES in CASUTA DE ACCES din josul paginii. Imediat ce validarea contului a fost facuta, te bucuri de Acces Nelimitat putandu-te loga oricand doresti. ! *Intregul proces de validare descris mai sus este extrem de simplu si dureza maxim 48 de ore. Pe tot parcursul procesului de validare instructuni clare te vor indruma pas-cu-pas si te vor ghida cu usurinta, astfel incat experienta ta alaturi de noi sa fie printre cele mai placute! Ne vedem inauntru!

> Selectezi optiunea Card Bancar/PayPal din Formularul de Comanda, completezi Formularul cu datele tale, dupa care apesi Vreau Acces Acum! > Imediat dupa ce ai apasat Vreau Acces Acum! vei primi un e-mail* cu datele noului tau cont: nume, username & parola + link-ul de activare *(verifica si in INBOX, si in SPAM. Pastreaza acest e-mail si noteaza-ti undeva datele tale de login). > Dupa ce ai dat click pe linkul de activare din e-mail, vei ajunge pe pagina de activare unde vei alege logo-ul Paypal din josul paginii. Pagina securizata numita "Billing Information - PayPal" va aparea instant. (in chenarul din dreapta paginii te vei loga in contul tau PayPal, indroducand e-mailul si parola ta PayPal > Odata ce plata ta paypal a fost inregistrata, pe e-mail vei primi o chitanta a tranzactiei tale, iar in bilantul PayPal si in extrasul tau de cont de la banca, tranzactia va aparea cu referinta "ACADEMIA". PayPal & AcademiaDePolitie.com iti garanteaza ca vei plati in cele mai sigure conditii. Datele si informatiile tale sunt pe deplin protejate. in cazul exceptional in care nu esti sigur, iti recomandam Activarea Prin Curierat Rapid ! Accesul tau pe AcademiaDePolitie.com este la un singur pas ! *Intregul proces descris mai sus este extrem de simplu si dureza maxim 3 minute. Pe tot parcursul procesului de validare instructuni clare te vor indruma pas-cu-pas si te vor ghida cu usurinta, astfel incat experienta ta alaturi de noi sa fie printre cele mai placute! Ne vedem Inauntru!

> Selectezi optiunea Card Bancar/PayPal din Formularul de Comanda, completezi Formularul cu datele tale, dupa care apesi Vreau Acces Acum! > Imediat dupa ce ai apasat Vreau Acces Acum! vei primi un e-mail* cu datele noului tau cont: nume, username & parola + link-ul de activare *(verifica si in INBOX, si in SPAM. Pastreaza acest e-mail si noteaza-ti undeva datele tale de login). > Dupa ce ai dat click pe linkul de activare din e-mail, vei ajunge pe pagina de activare unde vei alege logo-ul Visa/Mastercard din josul paginii. Pagina securizata numita "Billing Information - PayPal" va aparea instant. (in chenarul din dreapta paginii se pot loga atat cei care au cont PayPal, deci nu este si cazul tau). > Tu vei da click pe"Pay with my Debit or Credit Card" si vei completa formularul securizat *(PayPal & AcademiaDePolitie.com iti Garanteaza ca vei plati in cele mai sigure conditii. Datele si informatiile tale sunt pe deplin protejate. in cazul exceptional in care nu esti sigur, iti recomandam Activarea Prin Curierat Rapid de la pct. 3.) > In Formularul Securizat din stanga paginii "Billing Information - PayPal" vei introduce datele cardului tau (Visa sau Mastercard) impreuna cu datele tale, dupa care apesi Agree & Continue, din josul Formularului. > Plata cu Cardul tau iti va asigura  Accesul Imediat pe Site, si in plus iti creeaza Gratuit si un cont PayPal, pe care daca vrei il poti folosi oricand pe viitor, pentru a plati online mult mai usor. In acelasi timp, pe e-mail vei primi o chitanta a tranzactiei tale, iar in extrasul tau de cont de la banca, tranzactia va aparea cu referinta "ACADEMIA". ! Accesul tau pe AcademiaDePolitie.com este la un singur pas si este posibil imediat ! *Intregul proces de plata descris mai sus este extrem de simplu si dureza maxim 3 minute. Pe tot parcursul procesului de plata instructuni clare te vor indruma pas-cu-pas si te vor ghida cu usurinta, astfel incat experienta ta alaturi de noi sa fie printre cele mai placute! Ne vedem Inauntru!