Academia de Politie Academiadepolitie.com - Cont Profesori/Instructori Pregatire Intensiva Examen Admitere Academia de Politie
Utilizand Academiadepolitie.com sunteti de acord cu Termenii si cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea experintei dvs. pe site.

Academia de Politie

Academiadepolitie.com - Cont Profesori/Instructori Pregatire Intensiva Examen Admitere Academia de Politie   Academiadepolitie.com - Programul National de Pregatire Intensiva pentru Examenul de Admitere   academia de politie, scoala de politie, pregatire, intensiva, examen, admitere, lectii, sinteze, meditatii, istorie, romana, engleza, franceza, sport, probe, sportive, instructori, profesori, program;

Pasi Inscriere:
Nume si Prenume *
Email *
Localitate *
Judet *
Telefon *
Creati un Username *
Materia predata *
Cod verificare *
Termeni si Conditii

Academiadepolitie.com

Termeni si Conditii Generale de Utilizare a Serviciilor pentru Profesori/Instructori Pregatire - Academiadepolitie.com
Prezentul acord a fost redactat in limba romana (RO). In masura in care apar conflicte intre alte versiuni traduse ale prezentului acord si versiunea in limba romana, versiunea in limba romana este cea care are prioritate.
Data ultimei revizuiri: 01.01.20161. PREFATA

Pentru noi, membrii nostri sunt foarte importanti. Va asiguram ca echipa noastra face tot posibilul pentru a va trata in mod corect, oferindu-va inca de la inceput tot respectul cuvenit. Pe aceasta cale, in scopul unei bune colaborari dorim sa va rugam respectuos ca si dvs. sa aveti aceeasi consideratie. Urmatorii Termeni si Conditii Generale de Utilizare a Serviciilor pentru Profesori/Instructori Pregatire - Academiadepolitie.com au fost creati avand binele comun ca si reper general, respectand in acelasi timp atat interesele dvs., cat si renumele platformei si companiei noastre. Credem cu tarie intr-o comunicare directa si sincera, iar daca se intampla sa aveti intrebari de orice natura, nu ezitati sa ne contactati.

VA RUGAM SA CITITI IN INTREGIME TERMENII SI CONDITIILE.
DACA DORITI, PUTETI PRINTA SI PASTRA ACEASTA PAGINA IN EVIDENTELE DVS.
ACEASTA ESTE O INTELEGERE LEGALA INTRE DVS. SI SC INTENSIVE LEARNING SYSTEMS SRL - IN CALITATE DE DEZVOLTATOR AL PLATFORMEI EDUCATIONALE ACADEMIADEPOLITIE.COM
EFECTUAND ORICE FEL DE ACTIVITATE IN CALITATE DE MEMBRU-PROFESOR/INSTRUCTOR (INCLUSIV: INREGISTRARE CONT, ORGANIZARE EVENIMENTE, ORGANIZARE SEDINTE PREGATIRE, POSTARE INFORMATII, ADAUGARE COMENTARII, SHARE LINKURI, PASTRAREA SI UTILIZAREA CONTULUI DVS., ETC.) ACCEPTATI CA ATI CITIT SI INTELES TERMENII SI CONDITIILE PREZENTE SI VA ASUMATI PE DEPLIN RESPONSABILITATEA LEGALA PENTRU RESPECTAREA FIECARUIA DIN TERMENII SI CONDITIILE PREZENTE.

1.1. Aceasta intelegere cuprinde in intregime Termenii si Conditiile care se aplica in cazul creerii si utilizarii contului dvs. de Profesor/Instructor pe Academiadepolitie.com. Scopul prezentei intelegeri este crearea si utlizarea Profilului dvs Public unic pe internet, si/sau crearea Evenimentelor Locale de Pregatire si promovarea acestora pe site-ul Academiadepolitie.com, in conditii clar prevazute. Va rugam sa luati la cunostinta faptul ca pe parcursul acestei intelegeri scrise, termenii "noi", "noua", "nostru", "noastre", "site", "compania" se refera la site-ul Academiadepolitie.com dezvoltat de Intensive Learning Systems S.R.L. (companie romaneasca cu capital privat, dedicata in mod special dezvoltarii sistemelor informatice pentru studiul individual online si pregatirea intensiva la cele mai inalte standarde), iar "dvs.", "vostru", "voastre" se refera la persoanele fizice ce folosesc sistemele si serviciile Academiadepolitie.com in calitate de utilizatori ai conturilor de Profesori/Instructori de pe site.

1.2. Obiectul inregistrarii contului dvs. consta in afisarea/postarea/trimiterea de catre Profesor/Instructor a instrumentelor (Profil, Eveniment, Link, Comentarii, Continut relevant care respecta tematica in curs si conditiile de publicare) si promovarea acestora pe site utilizand sistemul nostru informatic.

1.3. Serviciile informatice si analitice furnizate prin intermediul platformei Academiadepolitie.com nu se pot substitui, in niciun caz, consultatiilor prescrise de catre alte profesii reglementate.

1.4. In particular, in acest cadru, ne rezervam dreptul de a refuza tratarea oricarei probleme sau oferirea raspunsurilor la orice intrebare care ar putea privi sanatatea fizica sau mentala, care i-ar putea fi adresata de catre utilizator/vizitator al site-ului si care l-ar privi pe el insusi sau pe un apropiat al sau; aceste probleme trebuiesc tratate doar de catre un medic specialist.

1.5. Ne rezervam dreptul de a nu transmite utilizatorului/vizitatorului site-ului informatii care l-ar putea incita sa incalce legile in vigoare sau normele stabilite de morala si de comportament.

1.6. De asemenea ne rezervam dreptul de a nu transmite membrului/vizitatorului site-ului informatii sau sfaturi care ar putea sa il prejudicieze pe acesta sau terte persoane.2. CONFIDENTIALITATEA

2.1. Politica de utilizare a datelor:

2.1.1. Confidentialitatea dvs. este foarte importanta pentru noi. Am conceput Politica de utilizare a datelor pentru a aduce la cunostinta informatii importante cu privire la modul in care puteti utiliza serviciile Academiadepolitie.com pentru Profesori/Instructori Pregatire, cu privire la modul in care colectam si in care putem utiliza continutul si informatiile dvs. Va incurajam sa cititi Politica de utilizare a datelor si sa o folositi pentru a putea lua decizii in cunostinta de cauza.

2.1.2. Datele si informatiile transmise site-ului Academiadepolitie.com de catre utilizatori, in special cele privitoare la viata privata si care sunt necesare la crearea Profilului Public solicitat de acesta, sunt strict personale si confidentiale si nu vor fi transmise catre terti.

2.1.3. Datele si informatiile de contact, transmise site-ului Academiadepolitie.com de catre utlizator, care sunt necesare la crearea Profilului Public solicitat de acesta si functionarea corecta a acestuia, sunt confidentiale, fiind afisate in Profilul Public doar cu acordul membrului, si nu vor fi transmise catre terti.

2.1.4. Toate informatiile confidentiale, incluzand dar fara a ne limita la informatiile de natura tehnica, financiara, de afaceri, referitoare la clienti, care cu scopul colaborarii sunt dezvaluite unei parti a prezentei intelegeri de catre cealalta parte, inclusiv termenii efectivi ai acestei intelegeri, care sunt considerati "Confidentiali", vor ramane sub drepturile exclusive ale partii care a facut dezvaluirea, si fiecare dintre partile acestei intelegeri va pastra si respecta confidentialitatea datelor, angajandu-se sa nu le dezvaluie public sau unei alte parti fara permisiunea express, scrisa a partii detinatoare a acestor informatii.

2.1.5. ACORD DE CONFIDENTIALITATE
Accesarea Platformei Academiadepolitie.com implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. Ne asumam dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.
Accesarea serviciilor oferite prin intermediul siteului implica acceptul utilizatorilor ca datele lor sa fie pastrate si prelucrate de noi.
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, vom administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.
Scopul colectarii datelor este oferirea serviciilor, trimiterea corespondentei, promovarea serviciilor, informarea utilizatorilor, colaboratorilor si partenerilor din sistem despre activitatea Academiadepolitie.com in ideea imbunatatirii performantelor si functionarii in conditii optime.
Pentru a beneficia de serviciile noastre trebuie sa ne oferiti anumite date. Refuzul dvs. determina imposibilitatea folosirii serviciilor si a derularii relatiilor in continuare.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai partial partenerilor si colaboratorilor nostri (in cazul serviciilor de newsletter, etc.)
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa contact[@]academiadepolitie.com. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte state din afara UE.
Prin accesarea contului si utilizarea username-ului si parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Site-ul Academiadepolitie.com si reprezentantii sai nu pot fi facuti responsabili pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si a parolei sale.

2.1.6. Utilizand Serviciile si Site-ul Academiadepolitie.com confirmati ca ati citit Politica de utilizare a datelor si sunteti intru totul de acord cu aceasta.2.2. Publicarea informatiilor dvs. personale pe Academiadepolitie.com:

2.2.1. Dvs. detineti controlul complet asupra informatiilor pe care le puteti face publice in Profilul dvs. Public, prin intermediul setarilor din Contul dvs. Motivele pentru care informatiile dvs. de baza pot fi facute publice cu acordul dvs. explicit, pot fi, fara a se limita la: promovarea Sedintelor dvs de Pregatire, promovarea Evenimentelor Locale de Pregatire pe care le-ati organizat, topuri, clasamente, discutii, comentarii, raspunsuri, testimoniale, intrebari frecvente, mesaje, etc. Acestea pot aparea fie in paginile publice fie in cele private ale site-ului Academiadepolitie.com, sau pot fi distribuite in Newsletter-ul nostru si in retelele Social Media.

2.2.2. Informatiile care pot fi facute publice cu acordul dvs. prin intermediul setarilor din contul dvs. (la care aveti acces complet) includ: nume, fotografia de profil, nr. telefon, etc.

2.2.3. O parte din informatiile care sunt generate in urma activitatii dvs. pe site sau totalitatea acestora, pot fi utilizate in calculul statisticilor, graficelor si situatiilor colective ale Comunitatii. In acest caz, informatiile au caracter general, fiind colectate si utilizate in mod anonim, fara a fi asociate in mod direct cu identitatea dvs.

2.2.4. Informatiile colectate si utilizate in mod anonim cu scopul generarii statisticilor generale ale Comunitatii pot include, fara a se limita la: intervale de login, feedback si sugestii, rating, nr like-uri etc. O parte din informatiile care au fost generate in urma activitatii dvs. pe site pot ramane active, in mod anonim si se pot regasi pe site si dupa eventuala terminare a contului dvs.2.3. Termeni legali privitor la informatica si libertate individuala:

2.3.1 In concordanta cu termenii si recomandarile dreptului european asupra informaticii si libertatilor individuale, membrul/vizitatorul site-ului are dreptul de acces, opozitie, modificare, rectificare si suprimare a datelor sale personale, pe care le-a furnizat in cadrul solicitarilor sale pe site-ul Academiadepolitie.com, printr-o cerere trimisa la adresa de email contact[@]academiadepolitie.com.3. DREPTURILE DE AUTOR SI PROTECTIA PROPRIETATII INTELELCTUALE

3.1. Utilizarea continutului Academiadepolitie.com:

3.1.1. Continutul si designul Academiadepolitie.com, precum si orice alt material avand legatura cu Academiadepolitie.com fie accesat prin intermediul site-ului, fie trimis catre dvs. prin email sau furnizat dvs. in orice alta modalitate (ca, spre exemplu fara a se limita la: articole, design, imagini si orice alte materiale la care ne vom referi in continuare ca la "Continut Academiadepolitie.com"), apartin in mod exclusiv Academiadepolitie.com si colaboratorilor nostri - acolo unde acest lucru este specificat - (drept de autor) si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele Academiadepolitie.com fara a detine o permisiune expresa, scrisa din partea noastra.

3.1.2. Sunteti de acord ca toate materialele si articolele întâlnite pe site sunt exclusive și sunt protejate de legea Copyright-ului. Astfel, va angajati sa folositi datele și informațiile întâlnite pe site în scop strict personal, comercializarea, transmiterea sau donarea lor sub orice formă, fie online sau offline, acum, in trecut și pe viitor este strict interzisă și este sanctionabila în condițiile prevăzute de lege. Puteti utiliza Continutul Academiadepolitie.com doar pentru uzul dvs. personal, lipsit de orice fel de intentie comerciala. Cu exceptia celor spuse mai sus, Continutul Academiadepolitie.com nu poate fi reprodus, modificat si exploatat, indiferent de scopul comercial sau necomercial al acestei exploatari.

3.1.3. Actiunile descrise mai jos nu sunt permise in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Academiadepolitie.com:

3.1.3.1 Reproducerea sau stocarea Continutului Academiadepolitie.com, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.

3.1.3.2 Modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Academiadepolitie.com, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea noastra.

3.1.3.3 Indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Academiadepolitie.com asupra Continutului Academiadepolitie.com.

3.1.3.4 Vanzarea sau donarea contului sau a datelor dvs. de login pe Academiadepolitie.com.

3.1.3.5 Nu veţi modifica, nu veţi crea produse derivate, nu veţi decompila şi nu veţi încerca în niciun alt mod să extrageţi cod sursă de la noi, cu excepţia cazului în care vi se permite acest lucru în mod explicit prin intermediul unei licenţe de sursă deschisă sau cu excepţia cazului în care vă oferim permisiunea explicită în scris.

3.1.4 Orice utilizare a continutului Academiadepolitie.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul acord, este strict interzisa. Cererile de utilizare a continutului Academiadepolitie.com in alte scopuri decat cele permise expres de prezentul document pot fi trimise prin pagina de contact a site-ului.

3.1.5 Platforma Academiadepolitie.com si compania Intensive Learning Systems SRL care o dezvolta si administreaza, impreuna cu asociatii, directorii, angajatii, inclusiv colaboratorii si partenerii acestora nu va ofera nici un fel de garantii legale pentru corectitudinea, totalitatea sau calitatea continutului intalnit pe site. Utilizand serviciile Academiadepolitie.com ati luat la cunostinta si sunteti intru totul de acord ca orice reclamatie importiva celor mai sus mentionati si orice eventuale pretentii de daune morale, materiale sau orice fel de despagubiri cerute ca urmare a unor prejudicii generate in urma utilizarii sau neutilizarii informatiilor intalnite pe site vor fi considerate nefondate si respsinse categoric.

3.1.6 Orice parte a continutului site-ului poate fi modificata de catre administratori fara obligatia informarii utilizatorilor despre schimbarile respective. Academiadepolitie.com isi rezerva dreptul de a modifica, adauga sau sterge orice parte a continutului online, temporar sau permanent, fara justificari sau instiintari prealabile.3.2. Utilizarea continutului dvs. pe Academiadepolitie.com:

3.2.1. Pentru continutul care intră sub incidenta drepturilor de proprietate intelectuala postat sub forma materialelor, articolelor, postarilor, comentariilor sau discutiilor pe site, ne oferiti in mod explicit următoarea permisiune: ne acordati o licenta globala neexclusiva, transferabila, sub-licenţiabila, cu drept de reproducere libera, pentru utilizarea oricărui comentariu pe care il postati pe Academiadepolitie.com sau in legatura cu Academiadepolitie.com pe intreaga durata de existenta a drepturilor de autor asupra materialelor in cauza.

3.2.2. Oricand publicati Profilul dvs., Evenimentele, comentarii sau informatii publice permiteti tuturor persoanelor, inclusiv celor care nu au un cont Academiadepolitie.com, sa acceseze si sa utilizeze acele informatii, precum si sa le asocieze cu dvs. (de exemplu, numele si fotografia dvs. de profil, nr. telefon, descrierea din Profilul dvs. Public, etc).

3.2.3. Apreciem intotdeauna feedback-ul sau alte sugestii pe care ni le trimiteti in legatura cu Academiadepolitie.com si imbunatatirea serviciilor noastre, si intelegeti ca putem sa utilizam feedback-ul sau sugestiile dvs. fara a va oferi o compensare pentru acestea (la fel cum nici dvs. nu aveti nicio obligatie de a le oferi). Atunci cand furnizati orice tip de idei, sugestii, documente si/sau propuneri ("Contributii") catre Academiadepolitie.com prin intermediul paginilor de internet dedicate sugestiilor sau impresiilor sau prin intermediul oricarui alt canal de comunicare, acceptati ca:

3.2.3.1. Respectivele Contributii nu contin informatii confidentiale sau proprietare;

3.2.3.2. Academiadepolitie.com nu are obligatia, expresa sau implicita, de a pastra confidentialitatea in legatura cu aceste Contributii;

3.2.3.3. Academiadepolitie.com are dreptul de a folosi sau de a dezvalui (ori de a alege sa nu foloseasca sau sa dezvaluie) respectivele Contributii in orice scop, in orice mod, prin orice mijloace, in intreaga lume;

3.2.3.4. Academiadepolitie.com poate avea in vedere sau poate fi in curs de a crea ceva similar Contributiilor;

3.2.3.5. Contributiile dvs. devin in mod automat proprietatea Academiadepolitie.com fara niciun fel de obligatii din partea Academiadepolitie.com si a companiei care administreaza site-ul fata de dvs. si prin prezentul renuntati la toate drepturile morale;

3.2.3.6. In niciun caz nu aveti dreptul de a primi niciun fel de compensatii sau despagubiri din partea Academiadepolitie.com ca urmare a utilizarii sau neutilizarii Contributiilor dvs.

3.2.4. Ne rezervam dreptul de a sterge orice continut si orice informatii pe care le postati pe Academiadepolitie.com, in cazul in care consideram ca acestea incalca prezenta Declaratie sau politicile noastre.

3.2.5. Sunteti intru totul de acord ca datele de contact din Profilul dvs Public, Evenimentele dvs. Locale de Pregatire sau continutul de orice fel, care vor fi trimise de dvs. sunt publicate pe site pe riscul dvs. Totodata, desi ne vom lua toate masurile de precautie, nu garantam faptul ca datele de contact nu vor fi copiate de utilizatori sau nu vor fi utlizate necorespunzator. Acesta este un risc pe care vi-l asumati cand publicati anunturi in orice mediu si prin orice canal de comunicare. Va rugam sa acceptati faptul ca nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care continutul publicat de dvs. este copiat sau utilizat necorespunzator de utilizatori.4. SECURITATEA

4.1. Cerinte minime de securitate pe Academiadepolitie.com:

4.1.1 Facem tot posibilul sa mentinem un grad ridicat de siguranta pe Academiadepolitie.com, dar nu o putem garanta. Avem nevoie de ajutorul dvs. pentru a mentine siguranta pe Academiadepolitie.com, iar acest lucru presupune urmatoarele angajamente din partea dvs.:

4.1.1.1 Nu veti posta anunturi comerciale neautorizate (cum ar fi mesaje spam) pe Academiadepolitie.com.

4.1.1.2 Nu veti posta comentarii off topic in sectiunile site-ului unde topic-ul este clar determinat.

4.1.1.3 Nu veti posta comentarii sau continut ofensiv in niciuna din sectiunile siteului.

4.1.1.4 Nu veti colecta continut sau informatii ale utilizatorilor folosind mijloace manuale sau automatizate si nu veti accesa Academiadepolitie.com in niciun alt mod, folosind mijloace automatizate (cum ar fi programele bot de colectare, roboti, paianjeni sau site-urile de tip scraper), fara acordul nostru prealabil.

4.1.1.5 Nu veti desfasura activitati ilegale de marketing multi-level pe Academiadepolitie.com, cum ar fi schemele piramidale.

4.1.1.6 Nu veti incarca virusi sau alte componente de cod rau-intentionate.

4.1.1.7 Nu veti solicita informatii de conectare si nu veti accesa conturi care apartin altor persoane.

4.1.1.8 Nu veti agresa, nu veti intimida si nu veti hartui niciun utilizator.

4.1.1.9 Nu veti posta continut care: reprezinta limbaj care incita la ura, este amenintator sau pornografic; incita la violenta sau contine nuditate sau imagini cu caracter violent explicit sau nejustificat.

4.1.1.10 Nu veti utiliza Academiadepolitie.com pentru actiuni ilegale, inselatoare, rau-intentionate sau discriminatorii.

4.1.1.11 Nu veti intreprinde nicio actiune care ar putea dezactiva, supraincarca sau afecta functionarea corespunzatoare a serviciilor Academiadepolitie.com sau interfata Academiadepolitie.com.

4.1.1.12 Nu veti facilita si nu veti incuraja incalcarea normelor legale in vigoare, a prezentei Declaratii sau a politicilor noastre.

4.1.1.13 In cazul incalcarii uneia sau mai multor cerinte generale de securitate, sau in cazul reclamatiilor primite din partea membrilor Comunitatii pentru o conduita nepotrivita sau cu caracter ofensiv, contul dvs. poate fi sters definitiv, sau accesul la unele sectiuni ale site-ului precum si dreptul de publicare a commenturilor sau mesajelor pe site va pot fi restrictionate fara notificari si explicatii prealabile.4.2. Protejarea drepturilor celorlalte persoane:

4.2.1. Respectam drepturile celorlalte persoane si odata cu utilizarea serviciilor noastre ne asteptam ca si dvs. sa procedati la fel.

4.2.2. In timpul utilizarii Serviciilor noastre nu veti posta comentarii sau orice fel de continut si nu veti intreprinde nicio actiune care sa incalce drepturile altor persoane, care ar putea leza alte persoane sau ar putea incalca in orice alt mod legea.

4.2.3. Atat in comunicarea cu personalul Academiadepolitie.com cat si in comunicarea cu toti ceilalti mebrii ai Comunitatii, veti folosi un limbaj civilizat si politicos, bazat pe intelegere si respect mutual. Folosirea unui limbaj obscen, a injuriilor, amenitarilor, discursului ce promoveaza ura sau discriminarea de orice fel atrage dupa sine suspendarea fara drept de apel si fara o notificare prealabila Contului dvs.

4.2.4. Nu veti publica pe Academiadepolitie.com date personale, de identificare sau alte informatii personale sau financiare sensibile ale altor persoane.

4.2.5. Nu va veti loga, si nu veti folosi in nici un mod conturile altor persoane pentru accesarea serviciilor.

4.2.6. Nu veti publica sau face referire in nici un fel la mesaje care contin informatii confidentiale, indiferent ca acestea sunt sau nu prevazute cu mentiunea "confidential" sau cu orice alta mentiune de acest gen, sau la mesaje care au rolul de a afecta pretul, imaginea sau valoarea de piata al unui produs sau serviciu.

4.2.7. Nu veti posta, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, calomniatoare, abuzive, defaimatoare, indecente, care incalca in orice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.

4.2.8. Nu veti colecta nici un fel de informatie indentificabila personal de la utilizatorii sau membrii Academiadepolitie.com.

4.2.9. Nu veti restrictiona sau elimina accesul unor alti utilizatori la serviciile si modulele puse la dispozitie de Academiadepolitie.com.

4.2.10. Nu veti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje sau comentarii a caror sursa este ascunsa.

4.2.11. Atat prin actiunile dvs. offline care au legatura cu site-ul, cat si prin transmiterea mesajelor sau comenatriilor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicatie Academiadepolitie.com sunteti de acord ca dvs. sunteti singurul responsabil pentru despagubirea unei terte persoane afectate de actiunile pe care le efectuati atat offline, in timpul Sedintelor si Evenimentelor organizate cat si online, prin mesajele si comentariile dvs., si exonerati total Academiadepolitie.com si intregul staff de orice responsabilitate.

4.2.12. Sunteti de acord sa respectati drepturile fundamentale ale persoanelor cu care intrati in contact prin intermediul platformei Academiadepolitie.com si sa respectati toate prevederile legale in vigoare, în caz contrar dvs. fiind singur răspunzător pentru actele sau faptele, acțiunile sau inacțiunile dvs. care rezultă din încălcarea unor prevederi legale, unor drepturi fundamentale, sau sunt cauzatoare de prejudicii.

4.2.13. Sunteti de acord sa nu aduceti prejudicii de imagine si/sau sa lezati interesele site-ului, Companiei care il administreaza si/sau utilizatorilor, prin orice actiuni intreprinse sau prin orice forme de comunicare folosite.

4.2.14. Putem suspenda oricand si pe o durata nedeterminata, fara drept de apel si fara o notificare prealabila, drepturile de folosinta a tuturor sectiunilor site-ului care au legatura cu publicarea de comentarii sau comunicarea in Comunitate sau putem sterge definitiv contul oricarui utilizator care incalca drepturile unei persoane, prezenta Declaratie sau unul din punctele politicilor noastre.4.3. Siguranta si protectia minorilor:

4.3.1. Aici, pe Academiadepolitie.com suntem preocupati de siguranta si intimitatea tuturor utilizatorilor, in special de cea a copiilor/minorilor. Va rugam sa aveti in vedere faptul ca in cazul in care organizati Evenimente Locale de Pregatire, Sedinte de Pregatire sau orice alt tip de intalniri offline la care participa minori, va revine responsabilitatea legala de a o face doar cu acordul parintilor sau tutorilor legali ai paticipantilor minori.

4.3.2. In cazul in care aveti acordul parintilor/tutotilor legali ai minorilor ca acestia din urma sa participe la Sedintele/Evenimentele dvs. Locale de Pregatire, dvs. va revine in mod exlusiv obligatia legala de a supraveghea, coordona si organiza intalnirile respective astfel incat sa fie asigurata si protejata integritatea fizica si psihica a minorilor pe intreg parcursul desfasurarii Evenimentelor respective. Va asumati pe deplin responsabilitatea legala pentru siguranta participantilor la toate intalnirile offline pe care le organizati si pentru respectarea tuturor normelor legale in vigoare.

4.3.3. Aveti obligatia legala sa va asigurati ca eventualele taxe percepute pentru participarea minorilor la Sedintele dvs private de Pregatire sau la Evenimentele Locale cu plata organizate de dvs. vor fi achitate de catre parinti/turotii legali ai minorilor sau cu acordul express al accestora.

4.3.4. Vom colabora cu autoritatile si le vom furniza toate datele pe care le avem la dispozitie despre orice membru inscris pe site, in cazul in care se dovedeste ca acesta este cercetat pentru inselarea, punerea in pericol, agresarea sau vatamarea minorilor.5. INREGISTRAREA CONTULUI DE PROFESOR/INSTRUCTOR PREGATIRE, CONFIRMAREA CONTULUI SI ACCESUL IN ZONELE PREMIUM

5.1. Modalitati de inregistrare a countului de Profesor/Instructor pe Academiadepolitie.com:

5.1.1. Unele pagini, informatii si articole intalnite pe site-ul Academiadepolitie.com pot fi accesate fara logare, de catre toti vizitatorii siteului. Totodata, site-ul dispune si de Zone Premium accesibile doar membrilor autentificati in urma completarii formularului de inregistrare.

5.1.2. Programul National de Pregatire Intensiva Academiadepolitie.com pentru Profesori/Instructori poate fi accesat doar in Zonele Premium ale site-ului Academiadepolitie.com, pentru care este necesara inregistrarea. Acesta este un serviciu privat, supus conditiilor comerciale chiar daca inscrierea profesorilor/instructorilor este gratuita. Termenii si Conditiile de utilizare a serviciilor respective sunt indicate clar in paginile site-ului si pot fi accesate si de pe pagina formularului de inregistrare.

5.1.3. Inregistrarea la serviciile Academiadepolitie.com pentru Profesori/Instructori Pregatire se face direct si doar prin inregitsrare online, prin completarea formularului de inregistrare. Doar membrii/vizitatorii care au completat si validat cererea lor au acces la aceste servicii.

5.1.4. In urma unui proces informatic de inregistrare a vizitatorului site-ului, cererea sa pentru crearea Contului de Profesor/Instructor va fi procesata.

5.1.5. Membrul are la dispozitie prin intermediul site-ului mai multe posibilitati de isi confirma si valida datele de inregistrare a Contului (email, telefon etc).

5.1.6. Perioada in care utilizatorul va putea obtine accesul in Contul sau de Profesor/Instructor depinde de intervalul in care acesta isi confirma si valideaza datele folosite la inregistrare.

5.1.7. Completarea corecta si cu buna credinta a formularului prevazut pe site permite buna desfasurare a procesului de inregistrare a contului solicitat de catre utilizator si constituie comanda ferma pentru crearea contului sau, pentru accesul Zonelor Premium dedicate Profesorilor/Instructorilor si acceptul total al prezentelor conditii si termeni de utilizare.5.2. Cu ocazia inregistrarii, utilizatorul site-ului Academiadepolitie.com certifica si declara pe proprie raspundere::

5.2.1. ca stie sa utilizeze computerul si internetul si ca nu sufera de anumite deficiente sau afectiuni de atentie, psihice, fizice sau psihomotorii care dupa crearea contului sau l-ar putea impiedica sa acceseze serviciile Academiadepolitie.com in mod corespunzator, sau ar pune in pericol ceilalti utilizatori.

5.2.2. ca deja s-a informat despre ce presupune inregistrarea sa, citind in paginile de prezentare a serviciilor Academiadepolitie.com la care va avea acces in urma inregistrarii si ca acesta este hotarat asupra comenzii sale pentru crearea contului sau de Instructor/Profesor.

5.2.3. ca dispune liber de consimtamantul sau si ca inainte de a completa formularul de inscriere a citit si este in totalitate de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare a serviciului si a inteles pe deplin toate drepturile şi responsabilităţile legale care ii revin.

5.2.4. ca datele pe care le-a introdus in formularul de comanda sunt corecte si ca poate confirma ulterior comanda efectuata, in caz contrar accesul putandu-i fi blocat definitiv sau temporar, pana la contactarea personala a echipei noastre tehnice si validarea datelor de inregistrare.

5.2.5. ca are experienta ca instructor/profesor de pregatire la disciplina respectiva si ca poate confirma acest lucru in urma unei verificari.

5.2.6. ca este hotarat asupra materiei la care va oferi sedinte de pregatire prin intermediul platformei Academiadepolitie.com si ca este constient de faptul ca aceasta nu va putea fi modificata ulterior.

5.2.7. ca a citit si este la curent cu Regulamentul Oficial al Examenului de Admitere si cu Tematica oficiala la materia la care acesta ofera Sedintele/Evenimentele sale Locale de Pregatire si ca detine cunostintele necesare pentru a oferi Sedinte de Pregatire si sa organizeze Evenimente Locale de Pregatire.

5.2.8. ca este de acord cu faptul ca in nici o situatie, Academiadepolitie.com si compania Intensive Learning Systems SRL nu pot fi obligate la plata unor sume de bani catre utilizatorii site-ului si este constient ca astfel de pretentii sunt absurde si vor fi considerate nule, indiferent de motivele invocate.

5.2.9. ca aceasta intelegere a fost executata in mod corespunzator si respectarea ei constituie responsabilitatea sa legală, valida si obligatorie, iar incalcarea ei se pedepseste in conditiile prevazute si acceptate.6. UTILIZAREA EFECTIVA A CONTULUI DE PROFESOR/INSTRUCTOR PREGATIRE

6.1. Aspecte generale ale utilizarii Contului:

6.1.1. Dupa crearea contului, Academiadepolitie.com poate solicita confirmarea suplimentara a datelor pe care le-ati introdus in Formularul de Inregistrare, pe mai multe canale de comunicare. Dupa inscriere, ne rezervam dreptul de a reevalua contul si datele dvs. oricand consideram ca este necesar. Ne rezervam dreptul exclusiv de a aproba sau respinge cererea dvs. de inscriere. Dupa inscriere ne rezervam dreptul de a anula contul dvs. oricand, fara nicio instiintare prealabila, in cazul in care constatam ca nu sunteti potrivit/a pentru Programul National de Pregatire Intensiva.

6.1.2. Odata ce inregistrarea dvs. a fost aprobata veti avea acces la contul dvs. de Profesor/Instructor folosind username-ul si parola.

6.1.3. In Contul dvs. puteti sa vizualizati/modificati datele contului dvs., sa configurati Profilul dvs. Public, sa organizati/editati Evenimente Locale de Pregatire (doar daca acestea sunt in conformitate cu termenii si conditiile), sa vizualizati starea lor, si sa cititi informatii relevante activitatii dvs. de Profesor/Instructor in Programul National de Pregatire Intensiva.

6.1.4. Pentru intreaga perioada de valabilitate a contului dvs. si in timpul organizarii Evenimentelor dvs. Locale de Pregatire Privata, dvs. functionati in mod independent si exclusiv in nume propriu, si niciun punct sau aliniat al acestei intelegeri nu asigura in mod explicit si nici implicit niciun fel de parteneriat, franciza, asociere sau relatie de angajare intre dvs. si Academiadepolitie.com, Intensive Learning Systems SRL sau alte Institutii/Companii. Nu veti avea niciun drept sau autoritate de a face declaratii, sau de a face/accepta oferte in numele nostru, sau de a ne reprezenta pe noi sau terti. Totodata sunteti de acord ca atat in mediul online cat si in mediul offline sa nu faceti nicio declaratie care sa contrazica aceasta sectiune. Incalcarea prezentei prevederi se face pe proprie raspundere si se sanctioneaza in conditiile prevazute de lege.

6.1.5. Aveti dreptul de a face parte din Programul National de Pregatire Intensiva Academiadepolitie.com numai in cazul in care va aflati in bune relatii cu site-ul nostru si doar atat timp cat respectati Termenii si Conditiile de utilizare a contului dvs. si legislatia in vigoare. Astfel, sunteti de acord sa folositi Profilul dvs. Public cu buna credinta atat fata de binele comun, cat si in beneficiul site-ului nostru.

6.1.6. Veti utliza Programul intr-o maniera corecta, constructiva, care sa nu lezeze sau sa prejudicieze pe nimeni, si sa puna intr-o lumina favorabila toate partile implicate. Fiecare dintre parti se angajeaza sa respecte si sa lucreze in interesul comun.

6.1.7. Nu ne asumam responsabilitatea pentru intervalele de timp in care serverul este suprasolicitat si nu puteti accesa contul dvs.6.2. Restrictii in promovarea Continutului dvs. de pe Academiadepolitie.com in mediul extern:

6.2.1. Sunteti liber/a sa promovati Profilul dvs. Public si Evenimentele dvs. Locale de Pregatire pe site-ul, blog-ul, forum-ul, dvs., grupul, pagina sau profilul dvs. facebook, google+, twitter, sau in orice retea social media, dar in mod normal orice promovare a site-ului Academiadepolitie.com este perceputa de public sau presa sub forma unui efort comun. Este bine sa cunoasteti faptul ca unele forme de promovare nu sunt agreate de Academiadepolitie.com. De exemplu, genul de promovare numit "spamming" nu este agreat si nici incurajat. Alte forme de promovare in general neagreate includ trimiterea de emailuri nesolicitate (UCE), postarile in grupuri care nu au relevanta si nu au nicio legatura cu domeniul nostru de activitate (un exemplu concludent pentru cazul de fata ar fi postarile Profilul dvs. Public intr-un grup dedicat muzicii, picturii, filmelor, etc.).

6.2.2. Puteti trimite Profilul dvs. Public unei liste, doar in cazul in care destinatarii sunt deja abonati la serviciile dvs. de mailing sau newsletter si au solicitat emailuri de la dvs, avand posibilitatea de se dezabona oricand in cazul in care doresc. De asemenea, puteti posta Profilul dvs. Public doar in grupuri care accepta in mod explicit postari de acest gen.

6.2.3. In cazul in care suntem instiintati ca faceti spam sau orice fel de abuzuri, vom considera acest lucru ca fiind cauza incalcarii prezentului acord si vom inchide imediat contul dvs. irevocabil si fara instiintare.6.3. Conexiunile virtuale si intalnirile offline cu ceilalti membri sau utilizatori Academiadepolitie.com:

6.3.1. Aplicatiile Academiadepolitie.com pentru Profesori/Instructori realizeaza conectarea elevilor cu profesorii/instructorii din apropierea lor care le-ar putea oferi Sedinte private de Pregatire sau care pot organiza Evenimente Locale de Pregatire sau alte tipuri de intalniri offline, in locatii si date stabilite de acestia. In cazul in care utilizati unul dintre modulele respective, luati la cunostinta si sunteţi pe deplin de acord cu următoarele:

6.3.1.1 Pentru intreaga perioada de valabilitate a contului dvs. si in timpul organizarii Evenimentelor dvs. Locale de Pregatire Privata, dvs. functionati in mod independent si exclusiv in nume propriu, si niciun punct sau aliniat al acestei intelegeri nu asigura in mod explicit si nici implicit niciun fel de parteneriat, franciza, asociere sau relatie de angajare intre dvs. si Academiadepolitie.com, Intensive Learning Systems SRL sau alte Institutii/Companii. Nu veti avea niciun drept sau autoritate de a face declaratii, sau de a face/accepta oferte in numele nostru, sau de a ne reprezenta pe noi sau terti. Totodata sunteti de acord ca atat in mediul online cat si in mediul offline sa nu faceti nicio declaratie care sa contrazica aceasta sectiune. Incalcarea prezentei prevederi se face pe proprie raspundere si se sanctioneaza in conditiile prevazute de lege.

6.3.1.2. Aveti obligatia sa nu aduceti prejudicii de imagine si/sau sa lezati interesele site-ului, utilizatorilor sau tertilor, prin orice actiuni intreprinse sau prin orice forme de comunicare folosite.

6.3.1.3. In ceea ce priveste organizarea Evenimentelor Locale de Pregatire si a Sedintelor Locale sau orice alte intalniri offline, va revine obligatia de a respecta absolut toate normele legale in vigoare, avand o conduita morala si profesionala ireprosabila, în caz contrar fiind direct si singurul răspunzător pentru actele sau faptele, acțiunile sau inacțiunile dvs. care rezultă din încălcarea unor prevederi legale sau sunt cauzatoare de prejudicii sau vatamari.

6.3.1.4. Pe intreg parcursul Sedintelor/Evenimentele dvs. Locale de Pregatire, dvs. va revine in mod exlusiv obligatia legala de a supraveghea, coordona si organiza intalnirile respective astfel incat sa fie asigurata si protejata integritatea fizica si psihica a tuturor participantilor la Eveniment. Va asumati pe deplin raspunderea legala pentru siguranta participantilor la toate intalnirile offline pe care le organizati.

6.3.1.5. Este absolut necesar ca Evenimentele Locale de Pregatire pe care le organizati si promovati pe site sa fie in conformitate cu tematica actuala. In caz contrar acestea vor fi repinse la publicare, iar la 3 Evenimente respinse din motivul nerespectarii Tematicii, dreptul de a publica evenimente pe site este restrictionat.

6.3.1.6. Nici un prejudiciu moral sau material nu poate fi imputat site-ului Academiadepolitie.com si companiei Intensive Learning Systems SRL ca urmare a oricarui tip de inconvenient, dauna sau prejudiciu rezultate in urma intalnirilor directe intre profesori/instructori si ceilalti utilizatori, care au fost stabilite prin intermediul platformei, responsabilitatea bunei desfasurari a intalnirilor survenind in totalitate partilor respective. Astfel, site-ul este total exonerat total de orice raspundere morala sau legala pentru modul in care intalnirile respective decurg.6.4. Platile incasate in urma Sedintelor si Evenimentelor dvs. Locale de Pregatire:

6.4.1. Activitatea dvs. pe Academiadepolitie.com este una strict voluntara. Nu puteti pretinde absolut nicio plata, despagubire, comision sau remuneratie de la noi, pentru niciuna dintre activitatile dvs. in Programul National de Pregatire Intensiva academiadepolitie.com, fie ele online sau offline.

6.4.2. Evenimentele Locale de Pregatire pe care le organizati si promovati prin intermediul Academiadepolitie.com pot fi Gratuite sau Cu Plata, la alegerea dvs. In cazul Evenimentelor Cu Plata, plata aferenta va putea fi achitata de participanti.

6.4.3. In cazul in care organizati Sedinte Locale de Pregatire, sau Evenimente Locale de Pregatire si acestea sunt contra-cost, acestea vor fi achitate voluntar de participanti direct catre dvs. si nu veti incasa si nu veti declara ca incasati platile in numele nostru, sau al vreunui tert.

6.4.4. In cazul in care organizati Sedinte Locale de Pregatire, sau Evenimente Locale de Pregatire si acestea sunt contra-cost, acestea vor fi achitate voluntar de participanti direct catre dvs, iar dvs. nu datorati nimic platformei Academiadepolitie.com sau companiei Intensive Learning Systems SRL. Platile pentru Evenimentele si Sedintele dvs. Locale de Pregatire vor fi efectuate de participanti doar in momentul inceperii Evenimentului, solicitarea platii in avans de la participanti fiind strict interzisa.

6.4.5. In cazul in care organizati Sedinte Locale de Pregatire, sau Evenimente Locale de Pregatire si acestea sunt contra cost, este strict responsabilitatea dvs. de a fi in conformitate cu reglementarile legale in legatura cu acest tip de activitate.7. INCETAREA / INCHIDEREA CONTULUI

7.1. Inchiderea Contului la cererea dvs:

7.1.1. Va puteti inchide oricand Contul de Instructor/Profesor Pregatire pe Academiadepolitie.com trimitand o cerere de la adresa de email cu care v-ati inregistrat, la contact[@]academiadepolitie.com, in care sa specificati ca doriti incetarea contului dvs.

7.1.2. Inchiderea contului dvs. pe Academiadepolitie.com va fi procesata si datele contului dvs. vor fi sterse in termen de maxim 30 de zile de la primirea cererii pe email.7.2. Inchiderea automata a Contului dvs:

7.2.1. Dacă încalcati litera sau spiritul prezentei Declaratii sau daca creati în orice alt mod riscuri pentru noi sau pentru ceilalti membri ai Comunitatii, putem opri oricand accesul dvs la unele module sau zone ale site-ului sau va putem sterge contul definitiv si irevocabil, interzicandu-va in totalitate accesul la serviciile noastre.

7.2.2. Aveti obligatia sa acceptati in totalitate, fara drept de apel si fara a pretinde niciun fel de despagubiri, suspendarea sau inchidrerea contului dvs. de Profesor/Instructor, in cazul in care din varii motive consideram ca aceasta este necesara. Printre motivele inchiderii contului dvs. enumeram fara sa ne limitam la nerespectarea termenilor si conditiilor, utilizarea abuziva a contului, prejudicierea altor membri sau a tertilor, lipsa unei conduite profesionale corespunzatoare, nerespectarea normelor legale in vigoare, etc.8. LIMITARI ALE RESPONSABILITATI, OBLIGATIILOR SI GARANTIEI

8.1. Prin prezentul acord acceptati pe propria raspundere sa considerati inofensiv atat site-ul Academiadepolitie.com cat si reprezentatii, partenerii, colaboratorii, personalul, programele, produsele, serviciile si tot ceea ce tine de activitatea acestora, si va angajati sa nu cereti sau sa acceptati niciun fel de despagubiri, materiale sau morale, de nicio natura, pentru orice eventuale inconveniente, pierderi suferite sau consecinte ale acestora. Astfel, niciun prejudiciu material sau moral nu va putea fi imputat platformei Academiadepolitie.com si companiei care o administreaza, asociatii, directorii, angajatii, colaboratorii si partenerii acestora, pentru eventualele efecte ale utilizarii sau neutilizarii informatiilor publicate pe site de catre membrii inregistrati sau vizitatori sau pentru actiunile acestora in mediul offline sau la intalnirile offline stabilite prin intermediul platformei.

8.2. Site-ul Academiadepolitie.com, compania care administreaza site-ul, asociatii, directorii, angajatii, colaboratorii si partenerii nu isi asuma nici un fel de responsabilitate pentru legalitatea continutului altor site-uri externe catre care pot conduce linkurile intalnite pe site-ul Academiadepolitie.com. Aceasta responsabilitate le revine in mod exclusiv administratorilor site-urilor respective. Academiadepolitie.com va asigura ca la data postarii pe site a linkurilor catre alte site-uri externe, site-urile respective nu apareau a promova continut ilegal. Academiadepolitie.com nu are nici o influenta asupra designului si/sau continutului site-urilor catre care face legaturi(linkuri) externe, atat in prezent cat si in viitor, si asftel nu este responsabil pentru schimbarile ce au avut loc pe site-urile catre care face eventualele legaturi(linkuri) dupa ce linkurile respective au fost publicate pe Academiadepolitie.com. Pe deasupra, site-ul Academiadepolitie.com, compania care administreaza site-ul, asociatii, directorii, personalul, colaboratorii si partenerii nu sunt responsabili legal pentru postarile, link-urile, comentariile, mesajele si a niciunui tip de continut publicat de catre utilizatori in sectiunile site-ului. Orice ilegalitate, incorectitudine, pierdere sau dauna de orice fel, care a fost generata in urma utilizarii/neutilizarii continutul site-urilor catre care utilizatorii Academiadepolitie.com au postat link-uri, cade strict sub responsabilitatea administratorilor site-urilor respective si nu a utilizatorilor Academiadepolitie.com sau a site-ului Academiadepolitie.com si administratorilor sai.

8.3. ACADEMIADEPOLITIE.COM SI INTENSIVE LEARNING SYSTEMS SRL NU ACORDA IN MOD EXPLICIT SI NICI IN MOD IMPLICIT NICIUN FEL DE REPREZENTARI SAU GARANTII REFERITOARE LA SITE, LA PROGRAMUL NATIONAL DE PREGATIRE, LA PRODUSELE SI SERVICIILE OFERITE, FATA DE COLABORATORI SAU FATA DE ORICARE TERTI. ORICE TIP DE GARANTII IMPLICITE REFERITOARE LA PARTI ALE SITE-ULUI, ALE PROGRAMULUI DE PREGATIRE SAU ALE SERVICIILOR OFERITE, CAT SI RASPUNDEREA PENTRU ORICE EVENTUALE INCONVENIENTE SUNT EXCLUSE IN MOD EXPRESS SI CONSIDERATE NULE. IN PLUS NU OFERIM IN NICIUN MOD GARANTII CA PE PARCURSUL FOLOSIRII SITE-ULUI CA INTREG SAU A UNUIA DIN SERVICIILE SAU PROGRAMELE NOASTRE NU POT APAREA UNELE ERORI SAU INTRERUPERI PENTRU CARE, SI PENTRU CONSECINTELE CARORA NU NE ASUMAM RASPUNDEREA LEGALA, IN NICIUN MOD SAU FORMA, ACUM SAU IN VIITOR. PRIN PREZENTUL ACORD NU NE ASUMAM RESPOSABILITATEA FATA DE DVS. SUB NICIUN CONTRACT SAU FORMA LEGALA, PENTRU NEGLIJENTA, PREJUDICIU, RASPUNDERE STRICTA, LEGALA SAU ALTA TEORIE LEGALA VALABILA PENTRU ORICE TIP DE EVENTUALE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, ACCIDENTALE, INCIDENTALE, EXCEPTIONALE, SPECIALE, SAU GENERALE, SAU/SI EVENTUALELE LOR CONSECINTE (INCLUZAND, DAR FARA A SE LIMITA LA VATAMARI, ACCIDENTE, PIERDERI DE VENITURI SAU PROFITURI ANTICIPATE, DAUNE MATERIALE SAU MORALE), CHIAR DACA AM FOST INSTIINTATI IN PREALABIL DE POSIBILITATEA EXISTENTEI ACESTORA. IN PLUS, SUNTETI INTRU TOTUL DE ACORD CA IN POFIDA ORICAROR PREVEDERI CONTRARE PREVAZUTE IN PREZENTUL ACORD, IN NICIO SITUATIE, CAZ SI SUB NICIO CIRCUMSTANTA DE ORICE NATURA, SITE-UL ACADEMIADEPOLITIE.COM SI REPREZENTATII SAI NU AU NICIUN FEL DE RESPONSABILITATE LEGALA CUMULATA, DIRECTA SAU INDIRECTA FATA DE DVS. SAU TERTI, REFERITOARE LA ORICE FEL DE EVENTUALE PREJUDICII, DAUNE, DESPAGUBIRI, OBLIGATII, ASTEPTARI SAU CONSECINTE ALE ACESTORA. TOTODATA, SUNTETI DE ACORD CA SITE-UL ACADEMIADEPOLITIE.COM SI REPREZENTANTII SAI NU AU NICIUN FEL DE OBLIGATIE SAU RESPONSABILITATE FINANCIARA, COMERCIALA SAU LEGALA FATA DE DVS SAU DE TERTI, IN TRECUT, ACUM SI PE VIITOR, INDIFERENT DE TIPUL, NATURA SI CONSECINTA POTENTIALELOR SITUATII, ERORI SAU INCONVENIENTE CE AR PUTEA APAREA IN URMA UTILIZARII SITEULUI SI A SERVICIILOR AFERENTE.9. LITIGIILE

9.1. Drepturile si obligatiile partilor, impuse de prezentul acord, precum si toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord vor fi interpretate si guvernate de legea romana in vigoare. Orice litigiu care are ca obiect acest acord va fi adus spre solutionare in fata instantelor romanesti.

9.2. Daca o terta persoana face o reclamatie impotriva noastra cu privire la actiunile, continutul sau informatiile dvs. de pe Academiadepolitie.com, veti plati despagubiri si ne veti proteja de vinovatie pentru toate daunele, pierderile si cheltuielile de orice tip (inclusiv taxele si cheltuielile de judecata rezonabile) aferente unei astfel de reclamatii.

9.3. Desi oferim reguli pentru conduita utilizatorilor, nu controlam si nu dirijam actiunile utilizatorilor pe site-ul Academiadepolitie.com si nu suntem responsabili pentru continutul sau pentru informatiile pe care utilizatorii le transmit sau le distribuie pe Academiadepolitie.com si nici pentru actiunile acestora.

9.4. Nu suntem responsabili pentru niciun continut ofensator, inadecvat, obscen, ilegal sau contestabil în orice alt mod care ar putea fi intalnit pe Academiadepolitie.com.

9.5. Nu suntem responsabili pentru comportamentul fie online, fie offline al niciunui utilizator Academiadepolitie.com, indiferent de varsta acestuia.

9.6. Desi in fiecare moment facem eforturi in vederea asigurarii calitatii si corectitudinii articolelor publicate in site, Academiadepolitie.com nu poate garanta, expres sau implicit, in privinta continutului sau, a siteului Academiadepolitie.com, a software-ului Academiadepolitie.com ori a produselor si serviciilor aparute sub egida Academiadepolitie.com.

9.7. Academiadepolitie.com si Compania Intensive Learning Systems nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect, pentru nici o lipsa de profit directa sau indirecta (incluzand, dar fara a se limita la aceasta enumerare: daune pentru pierderea profitului, intreruperea unor afaceri, sau alte daune pecuniare), suferite ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate de site, chiar daca Academiadepolitie.com va atentionase anterior ca folosirea acestor informatii fara un consultant de specialitate poate genera astfel de daune.

9.8. Academiadepolitie.com nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Academiadepolitie.com nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte secvente distructive de cod sau alte proprietati distructive.

9.9. La cererea Academiadepolitie.com sunteti de acord sa exonerati de raspundere Academiadepolitie.com si compania care administreaza site-ul, pentru orice actiuni judiciare sau extrajudiciare si sa acoperiti cheltuielile de judecata si orice alte cheltuieli care ar putea sa apara ca urmare a incalcarii de catre dvs. a clauzelor prezentei declaratii.

9.10. ÎNCERCĂM SĂ MENŢINEM SITE-UL ACADEMIADEPOLITIE.COM FUNCŢIONAL, FĂRĂ ERORI ŞI SIGUR, ÎNSĂ ÎL UTILIZAŢI PE PROPRIUL RISC. OFERIM SERVICIUL ACADEMIADEPOLITIE.COM CA ATARE, FĂRĂ NICIO GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ, INCLUSIV, DAR FĂRĂ LIMITARE LA GARANŢII IMPLICITE DE VANDABILITATE, ADECVARE PENTRU UN ANUMIT SCOP ŞI DE NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR DE PROPRIETATE. NU GARANTĂM CĂ ACADEMIADEPOLITIE.COM VA FI ÎNTOTDEAUNA UN SITE SIGUR, SECURIZAT SAU FĂRĂ ERORI, SAU CĂ ACADEMIADEPOLITIE.COM VA FUNCŢIONA ÎNTOTDEAUNA FĂRĂ ÎNTRERUPERI, ÎNTÂRZIERI SAU IMPERFECŢIUNI. NU NE ASUMĂM RESPONSABILITATEA PENTRU ACŢIUNILE, CONŢINUTUL, INFORMAŢIILE SAU DATELE MEMBRILOR NOSTRI SI ALE TERŢELOR PĂRŢI, IAR DVS. NE ELIBERAŢI PE NOI, PE DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII ŞI AGENŢII NOŞTRI DE ORICE REVENDICĂRI ŞI DAUNE, CUNOSCUTE ŞI NECUNOSCUTE, CARE SURVIN DIN SAU CARE SUNT ÎN LEGĂTURĂ ÎN ORICE MOD CU RECLAMAŢIA PE CARE O AVEŢI ÎMPOTRIVA UNOR ASTFEL DE TERŢE PĂRŢI SAU IMPOTRIVA NOASTRA. NU RĂSPUNDEM ÎN FAŢA DVS. PENTRU NICIO PIERDERE DE PROFITURI SAU ALTE DAUNE PE CALE DE CONSECINŢĂ, SPECIALE, INDIRECTE SAU ACCIDENTALE, CARE SURVIN DIN SAU CARE AU LEGĂTURĂ CU PREZENTA DECLARAŢIE SAU CU ACADEMIADEPOLITIE.COM, CHIAR DACĂ AM FOST INFORMAŢI ÎN LEGĂTURĂ CU POSIBILITATEA EXISTENŢEI UNOR ASTFEL DE DAUNE. RĂSPUNDEREA NOASTRĂ GLOBALĂ CARE SURVINE DIN PREZENTA DECLARAŢIE SAU DE PE ACADEMIADEPOLITIE.COM NU VA DEPĂŞI SUMA CARE ESTE MAI MARE DINTRE SUMA DE O SUTĂ DE RON (RO) (10 RON) SAU SUMA PE CARE NE-AŢI ACHITAT-O ÎN ULTIMELE DOUĂSPREZECE LUNI. ESTE POSIBIL CA LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE SĂ NU PERMITĂ LIMITAREA SAU EXCLUDEREA RĂSPUNDERII SAU DAUNELE INCIDENTALE SAU PE CALE DE CONSECINŢĂ, ASTFEL ÎNCÂT ESTE POSIBIL CA LIMITAREA SAU EXCLUDEREA DE MAI SUS SĂ NU SE APLICE ÎN CAZUL DVS. ÎN ASTFEL DE CAZURI, RĂSPUNDEREA NOASTRA SE VA LIMITA LA CEA MAI MARE MĂSURĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA ÎN VIGOARE.10. INFORMATII GENERALE

10.1. Acesti Termeni si Conditii (inclusiv instructiunile online aplicabile) constituie intregul acord dintre dvs. si Academiadepolitie.com si guverneaza utilizarea Serviciilor Academiadepolitie.com de catre dvs., prevaland asupra oricarei versiuni anterioare a acestor Termeni si Conditii intre dvs. si Academiadepolitie.com cu privire la Serviciile Academiadepolitie.com. Este posibil sa fie necesar sa va supuneti unor termeni si conditii suplimentare care se pot aplica in cazul in care utilizati anumite Servicii Academiadepolitie.com, de exemplu Conditiile pentru Publicarea Evenimentelor Locale de Pregatire etc.

10.2. Nici Academiadepolitie.com si nici dvs. nu puteti transfera niciuna din prevederile din Termeni si Conditii; prin exceptie, Academiadepolitie.com poate transfera oricare din prevederile din Termeni si Conditii catre o societate care este o filiala sau un holding al Intensive Learning Systems S.R.L. sau o filiala a holdingului respectiv. Va vom notifica in mod rezonabil inainte ca un astfel de transfer sa aiba loc.

10.3. Titlul si forma acestui acord sunt incluse din pura convenienta, si nu vor limita sau afecta in niciun fel termenii si conditiile prezentei intelegeri. Titlurile sectiunilor acestor Termeni si Conditii sunt doar de utilitate practica si nu produc nici un efect legal sau contractual.

10.4. Cu exceptia cazului in care Termenii si Conditiile prevad altfel, nu vor exista terti beneficiari ai prezentului contract.

10.5. Acest acord reprezinta intreaga intelegere intre noi si dvs., si va inlocui toate acordurile anterioare si comunicari ale partilor, fie orale sau scrise.

10.6. Daca orice prevedere a prezentului acord este considerată a fi invalidă sau inaplicabilă, respectiva prevedere va fi eliminată sau limitata la măsura maxima necesară, astfel încât intenția părților sa fie efectuată, iar restul acordului va ramane in vigoare.

10.7. Interdictia transferului prin acte intre vii si mortis causa. Contul dumneavoastra Academiadepolitie.com nu este transferabil si orice drepturi asupra Contului dumneavoastra de utilizator Academiadepolitie.com sau asupra continuturilor din contul dumneavoastra vor fi anulate in caz de deces. In cazul in care primim o copie a unui certificat de deces, contul respectiv poate fi anulat si toate continuturile acestuia sterse definitiv.11. DEFINITII

11.1. Prin "Academiadepolitie.com" sau "Academiadepolitie.com", ne referim la functiile si serviciile pe care le punem la dispozitie, inclusiv prin: (a) site-ul nostru web de la adresa www.academiadepolitie.com (inclusiv subdomeniile, versiunile internaţionale, widget-urile şi versiunile de mobil); (b) Platforma noastră; (c) plugin-uri sociale, si alte modalitati similare, si (d) alte mijloace de comunicare, marci, produse, servicii, programe software (cum ar fi o bara de instrumente), dispozitive sau retele existente in prezent sau dezvoltate in viitor. Academiadepolitie.com isi rezerva dreptul sa stabileasca, la discretia sa, faptul ca anumite marci, produse sau servicii pe care le ofera se supun unor de conditii de utilizare separate, nu celor din prezenta Declaratie.

11.2. Prin "companie" ne referim la Intensive Learning Systems SRL, aceasta fiind compania care administreaza si dezvolta site-ul Academiadepolitie.com.

11.3. Prin "utilizator", ne referim la persoanele care acceseaza in totalitate serviciile Academiadepolitie.com.

11.4. Prin "vizitator" ne referim la persoanele care acceseaza partial, doar zonele site-ului Academiadepolitie.com care nu sunt protejate de login cu username si parola.

11.5. Prin "profesor/instructor" ne referim la persoanele care s-au inscris pe site-ul Academiadepolitie.com folosind formularul de inscriere profesori/instructori si declarand ca sunt profesori sau instructori la una din disciplinele din tematica, acest statut nefiind insa certificat prin documente legale.

11.6. Prin "profesor/instructor" ne referim la persoanele care s-au inscris pe site-ul Academiadepolitie.com folosind formularul de inscriere profesori/instructori si declarand ca sunt profesori sau instructori la una din disciplinele din tematica, acest statut nefiind insa certificat prin documente legale.

11.7. Prin „informatii”, ne referim la date personale şi alte informatii despre dvs., inclusiv actiuni realizate de catre utilizatorii si vizitatorii care interactioneaza cu Academiadepolitie.com.

11.8. Prin „continut”, ne referim la orice tip de continut postat, furnizat sau distribuit in Serviciile Academiadepolitie.com de catre dvs. de catre site, sau de catre alti utilizatori sau vizitatori.

11.9. Prin „date”, „date de utilizator” sau „datele utilizatorului”, ne referim la orice date, inclusiv la continutul sau la informatiile unui utilizator, pe care dvs. le puteti furniza catre Academiadepolitie.com in urma utilizarii serviciului, prin intermediul Sistemului nostru.

11.10. Prin „postare” sau „publicare”, ne referim la publicarea informatiilor pe Academiadepolitie.com sau la punerea la dispozitie in orice alt mod, utilizand Academiadepolitie.com.

11.11. Prin „aplicatie”, ne referim la orice aplicatie, modul, program sau element care primeste sau care a primit date din sistem cu scopul generarii unui serviciu informational pentru utilizatori sau vizitatori.

11.12. Termenii “include” sau “inclusiv” din acesti Termeni si Conditii inseamna "fara limitare la cuvintele urmatoare".         Caror profesori/instructori li se adreseaza comunitatea noastra?


Academiadepolitie.com conecteaza candidatii care se pregatesc pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie si in Scolile de Politie din Romania, cu profesorii/instructorii care doresc sa le ofere ajutorul lor prin intermediul sedintelor locale de pregatire, meditatiior, evaluarilor, sau evenimentelor locale de pregatire, organizate periodic.

Comunitatea noastra include instructori/profesori care doresc sa pregateasca in mod privat elevii pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie si in Scolile de Politie din Romania, institutii educationale de prestigiu unde exigentele si gradul de competitivitate la Examenul de Admitere sunt foarte ridicate si unde pentru a fi ADMIS, candidatul trebuie sa fie in forma maxima si sa dea dovada de o pregatire desavarsita.

Programul National de Pregatire Intensiva - Academiadepolitie.com© va ofera atat posibilitatea de a va conecta direct cu elevii care au nevoie de ajutorul dvs. in pregatire, cat si o serie de unelte educationale si informationale de noua generatie pentru organizarea sedintelor dvs. locale de pregatire/meditatii. Accesul in Portalul National de Profesori este gratuit. Va invitam cu drag in Comunitatea noastra! Mai multe detalii...Cum ajuta Academiadepolitie.com profesorii/instructorii din Romania?

Inregistrati-va in Programul National de Pregatire Intensiva Academiadepolitie.com si conectati-va cu elevii care se pregatesc pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie si in Scolile de Politie din Romania:  • Setati-va Profilul Public si candidatii care se pregatesc pentru Examenul de Admitere va vor putea accesa profilul pentru a va cunoaste mai bine, va vor putea trimite cereri pentru organizarea Evenimentelor Locale de Pregatire, va vor putea vota si va vor putea contacta pentru programarea sedintelor private de pregatire.
  • Organizati Evenimente Locale de Pregatire/Evaluare, cum ar fi sesiuni intrebari/raspunsuri, testari/evaluari, studiu colaborativ, discutii tematice etc. la data si locatia dorita. Evenimentele dvs. pot fi Gratuite sau Cu plata. Odata ce Evenimentul dvs. a fost Aprobat, trimitem invitatii catre toti candidatii care ar putea fi interesati sa participe. Totodata, Evenimentele dvs. vor fi publicate pe Academiadepolitie.com si in retelele Social Media.
  • Fiti recomandat/a exact elevilor care au nevoie de sedintele dvs. de pregatire. Algoritmul nostru analizeaza performantele candidatilor din Programul National de Pregatire Intensiva si le recomanda ajutorul unui profesor/instructor atunci cand acestia au nevoie. Candidatilor din apropierea dvs. le trimitem Profilul dvs. Public pentru programarea sedintelor private de pregatire.