Academia de Politie Academia de Politie - Sinteza Completa Recomandata pentru Admiterea la Academia de Politie
Utilizand Academiadepolitie.com sunteti de acord cu Termenii si cu folosirea cookie-urilor pentru imbunatatirea experintei dvs. pe site.

Academia de Politie

 • We work
  for your profit!

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
 • Experts
  in business

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
 • Succeed
  with us!

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
 • Broaden your
  market edge

  At vero eos et accusamus et iustomes odio dignissimos dumus

  Read More
stopplay

Academia de Politie - Sinteza Completa Recomandata pentru Admiterea la Academia de Politie   academia de politie, academia de politie bucuresti, academia de politie alexandru ioan cuza, sinteza istorie academia de politie, admitere academia de politie, academia de politie, istorie academia de politie, academia politie   academia de politie, academia de politie bucuresti, academia de politie alexandru ioan cuza, sinteza istorie academia de politie, admitere academia de politie, academia de politie, istorie academia de politie, academia politie;
Această secțiune conține informații exclusive ce pot fi accesate numai de membrii înscriși în Programul Național de Pregătire Intensivă a Examenului de Admitere în Academia de Poliție. Înscrie-te Acum în Programul Național și obține accesul nelimitat la TOT materialul didactic recomandat pentru Admitere, la sintezele și lecțiile noastre speciale, și la simulările online care te ajută să treci cu brio Examenul de Admitere la Academia de Politie și să Depui Fericit Jurământul! Devino Membru Acum!
 
logo

Login MembriAm uitat Parola1. 9.70 Istoria Românilor (104) 08:01
2. 9.40 Lb. Engleza (61) 00:41
3. 9.10 Istoria Românilor (104) 08:06
4. 9.10 Lb. Franceza (76) 10:00
5. 9.10 Lb. Engleza (49) 15:36
6. 9.10 Lb. Engleza (202) 18:42
7. 8.80 Lb. Engleza (60) 13:02
8. 8.80 Lb. Engleza (246) 20:14
9. 8.50 Istoria Românilor (66) 09:45
10. 8.50 Lb. Franceza (76) 10:16
*Clasamentul ramane deschis pana la ora 00:00Istoria Românilor Lb. Romana Lb. Engleza Lb. Franceza Lb. Germana Lb. Spaniola

*Subiectele sunt in conformitate cu Tematica Oficiala a Examenului de Admitere la Academia de Politie.
**Unele subiecte pot avea un grad de dificultate mai ridicat decat cele din cadrul Examenului de Admitere.
***Sistemul de notare este similar cu cel de la Examenul de Admitere la Academia de Politie, variantele de raspuns sunt dinamice iar rezultatele simularilor sunt detaliate.

Simulatorul Online iti indica exact unde trebuie sa te perfectionezi pentru a Obtine Fericirea de a trece Examenul. AI LA DISPOZITIE zeci de mii de intrebari si O ORA! SUCCES!

**** Momentan, Simulatorul Online la Limba Germana & Limba Spaniola sunt in curs de Upgrade. Va Multumim pentru intelegere!