Stim cat de greu poate fi sa iti organizezi pregatirea:

In sondajele pe care le-am efectuat de-a lungul anilor, candidatii ADMISI ne-au impartasit faptul ca organizarea zilnica a avut un rol foarte important in obtinerea succesului lor.

Dar sa iti organizezi pregatirea la un nivel superior nu este chiar atat de simplu pe cat pare si implica din partea ta un consum constant de timp si energie. Timpul si energia ta sunt pretioase si pentru a avea succes atat la Examenul de Admitere cat si in general, este nevoie sa stii sa utilizezi in mod intelept aceste resurse.

Ecuatia este simpla: timpul pe care il pierzi organizandu-ti pregatirea, verificand unde ai ramas, restructurandu-ti programul pentru a te incadra in grafic etc. il poti folosi EFECTIV SA INVETI. La fel si energia ta, care nu va fi irosita pe activitati secundare. Sentimentul de eliberare nu este doar placut, ci are si o puternica nota practica. Daca intentia ta este sa scrii, de ce sa iti pierzi vremea facandu-ti un pix, cand acesta exista deja? Tot ce trebuie sa faci este sa il iei de pe birou si sa incepi sa scrii.

Revenind la pregatire, Asistentul Virtual iti organizeaza pregatirea mai bine decat o poate face oricine altcineva! Capacitatea de a procesa activitatea ta in Program este imensa si nicio persoana nu poate analiza atatea date intr-un timp atat de scurt, cu atata exactitate. De aceea Programul pe care Asistentul il creeaza zilnic pentru tine va fi personalizat, flexibil, adaptat la ritmul si profunzimea cu care ai nevoie sa te pregatesti pentru a fi ADMIS.

In rubrica SETARI a Contului Tau de pregatire intensiva vei putea stabili nr. de repetari pentru fiecare materie in parte si Asistentul Virtual de Pregatire Intensiva se va reconfigura pentru a iti sugera programul tau zilnic de urmat, astfel incat TU sa iti indeplinesti toate obiectvele, la toate materiile Examenului! Tot ce trebuie sa faci pentru a fi contant in grafic cu pregatirea pentru Examenul de Admitere este ca zilnic sa urmezi cu strictete lista cu activitati recomandate de Asistentul Virtual!