Subiectele la Academia de Politie si Admitere la Academia de Politie - INTREBARI FRECVENTE:


Voi gasi in contul meu si Grile la Engleza pentru Academia de Politie?

Bineinteles! Am selectat pentru tine cele mai bune grile, atat la Limba Engleza cat si la restul materiilor necesare pentru Admiterea la Academia de Politie. Acestea sunt in conformitate cu Tematica si adauga o valoare imensa pregatirii tale pentru Admitere.

De ce sa rezolv grile online pentru Academia de Politie?

Avantajul rezolvarii online este enorm. In primul rand, la fiecare afisare a raspunsurilor vei sti procentul de candidati pe care i-ai depasit, aflandu-ti nivelul in raport cu restul candidatilor. Vei putea gasi imediat nu doar lectia, ci si paragraful ce contine informatii despre subiectul respectiv. Vei fi la curent cu evolutia ta si a contracandidatilor tai. Vei invata mult mai rapid.

Vezi aici detalii despre Statisticile Nationale


La ce materii voi gasi in Contul Meu grile pentru Academia de Politie?

In contul tau de candidat, vei putea rezolva grile de cea mai buna calitate la Istorie, Limba Romana (Gramatica), si o Limba Straina la alegere, intre Engleza, Franceza, Spaniola si Germana.

Vezi aici detalii despre grile


Cate grile sunt disponibile in Programul National de Pregatire pentru Academia de Politie?

Pe platforma noastra sunt disponibile peste 50.000 grile special create din Tematica, pt Pregatirea Intensiva a Examenului de Admitere la Academia de Politie. Grilele au gradul de dificultate similar, sau mai ridicat decat la Admitere, pentru a te putea pregati la cele mai inalte standarde. O mare parte sunt discutate, avand raspunsul argumentat si link catre lectia din care fac parte.

Vezi aici detalii despre grile


Cand sa incep pregatirea pentru Academia de Politie?

Depinde de tine si de ritmul cu care vrei sa te pregatesti zilnic. Unii incep pregatirea cu 2 ani inainte, altii cu 1 an sau cu 6 luni inaintea Admiterii. Daca vrei o pregatire mai lejera, incepe cat de devreme poti. Oricand ai incepe, Asistentul nostru de Pregatire te va ajuta sa iti organizezi perfect pregatirea, astfel ca pana la Admitere sa finalizezi toata materia. Intensitatea va depinde de momentul in care incepi si de ritmul tau zilnic.

Afla detalii despre Asistentul de Pregatire


Unde gasesc teste si grile de pregatire pentru Academia de Politie?

In sectiunea Simulare vei putea rezolva zilnic simulari extrase din zeci de mii de subiecte posibile. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in cont si Asistentul de Pregatire te va ghida. Subiectele sunt in conformitate cu Tematica si rezolvandu-le te vei testa in timp real fata de ceilalti candidati alaturi de care vei sustine admiterea. Astfel iti vei forma o idee asupra concurentei si vei sti exact unde te afli si ce trebuie sa faci pentru a depasi concurenta.

Afla detalii despre Modulul de Simulare Online


De ce sa fac pregatire online pentru Academia de Politie?

Daca te pregatesti online, sistemul nostru iti va analiza activitatea pt. a te ajuta sa te organizezi mult mai bine si sa-ti cresti performanta. Doar daca inveti online, sistemul iti va sugera exact lectiile unde este nevoie sa inveti mai mult si capitolele la care ai un scor mai slab decat contracandidatii tai. Sistemul va sti cat mai ai de citit pana la Admitere si te va ajuta sa te mentii in grafic si sa nu ramai in urma. Va sti unde ai ramas si te va ajuta sa gasesti mult mai usor informatia dorita. Citind online te vei bucura de avantaje pe care studiul offline nu ti-l va putea oferi niciodata.

Afla detalii despre Asistentul de Pregatire


Ce pot face ca sa am rezultate bune la Academia de Politie?

Rezultatele excelente vin impreuna cu o Pregatire excelenta. Pregatirea ta trebuie sa fie constanta. Trebuie sa iti doresti atat de mult sa fii Admis, incat sa nu treaca o zi fara sa inveti si sa intri in contul tau de pregatire. Dupa fiecare simulare, verifica subiectele pe care le-ai gresit si citeste lectiile din care acestea fac parte.

Trebuie sa fac Pregatire pentru Academia de Politie?

Majoritatea candidatilor incep pregatirea pt. Admitere cu un an, chiar doi ani inaintea Examenului. 99.9% din totalul candidatilor fac pregatire intensiva, zi de zi. Din punctul de vedere al unui candidat care isi doreste enorm sa fie ADMIS, riscul de a merge nepregatit la Examen pur si simplu nu merita, asa ca incepe inca din timp pregatirea. In ceea ce te priveste, alegerea iti apartine!Mai multe intrebari frecvente:

academia admitere rezultate pregatire probe subiecte barem-medical grile limita-de-varsta