Cum ar fi sa poti accesa istoricul complet al pregatirii tale? Dar sa afli TOT ce trebuie sa faci de acum inainte pentru a fi ADMIS?

Calendarul tau Personal imbina perfect trecutul, prezentul si viitorul pregatirii tale pentru Examenul de Admitere. Toate organizate intr-un singur loc, simplu, intuitiv, usor de accesat:

Imagineaza-ti toate activitatile tale de pana acum, structurate inteligent pe zile, saptamani, luni. Ce lectii ai citit pana acum si cand ai facut-o, ce note ai obtinut la Simulari si Teste si cand ai facut-o etc. Pe scurt, oglinda completa a activitatii tale in Program.

La aceasta adauga TOT ce trebuie sa faci de acum inainte pentru a fi ADMIS, atat la Sport cat si la Probele Scrise, organizat pe zile, saptamani, luni.

La aceasta adauga Evenimentele Locale organizate de profesorii din apropierea ta pentru Pregatirea Examenului de Admitere, la care poti participa fizic, alaturi de alti candidati.

La toate acestea adauga remindere si notificari pe care le primesti in Cont, atunci cand ai de efectuat o activitate din Calendar.

Acesta este Calendarul Tau de Pregatire! Inteligent, Eficient, Puternic!