Newsfeed-ul Candidatului la Examenul de Admitere:

Noul Newsfeed contine atat activitatile cele mai importante ale membrilor Comunitatii Nationale de Pregatire, cat si informatii vitale despre pregatirea ta, la care am adaugat mai multe tipuri de intrebari din materie, pe care le poti rezolva in timp real, primind raspunsuri instant! Si asta nu este tot!

Interactiunea ta cu Newsfeedul determina tipul de informatii pe care le vei primi pe viitor!

Daca vrei sa fii ADMIS la Academia de Politie sau in Scolile de Agenti/Subofiteri, noul Newsfeed va accelera pregatirea ta intr-un mod inimaginabil, transformandu-te dintr-un candidat obisnuit intr-un super-candidat! Tot ce trebuie sa faci este sa il utilizezi cat de des poti!
Algoritmul din spatele noului Newsfeed este conceput special pentru a iti oferi informatiile care sunt relevante pentru tine. Noul Newsfeed iti va adresa exact intrebarile care conteaza pentru tine, astfel incat sa evoluezi rapid, tinand cont de nivelul la care te afli si de lacunele tale personale! Experienta este personalizata si croita strict pentru tine! Ceea ce vezi in feedul tau este informatie particularizata ce are legatura strict cu slabiciunile tale in pregatire, sesizate de algoritmul Academiadepolitie.com in urma interactiunii tale.

Cu cat interactionezi mai mult, cu atat algoritmul devine mai exact! Scopul este bineinteles transformarea ta cat mai rapida intr-un super-candidat!

Intrand zilnic in Contul tau, rezolvand temele zilnice sugerate de Asistentul de Pregatire, sustinand Simularile Zilnice si interactionand constant cu Newsfeedul, vei oferi algoritmului nostru exact informatia de care acesta are nevoie pentru a "intelege" ceea ce nu stii din materie, sau notiunile care "ti-au scapat", pentru iti oferi cea mai buna pregatire personalizata pe care o poti urma!

O noua specie de cadidat! Mai informat, mai inteligent, mai pregatit!

Tehnologia evolueaza si este un adevarat privilegiu sa te poti bucura de o astfel de unealta pentru pregatirea ta! Candidatii care se folosesc de aceasta tehnologie vor fi prezenti in numar din ce in ce mai mare pe listele cu ADMISI in timp ce restul nu vor putea tine pasul cu tine!