Sunteti Profesor si pregatiti elevii pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie sau in Scolile Postliceale MAI?

Academiadepolitie.com conecteaza candidatii care se pregatesc pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie si in Scolile Postliceale MAI (Politie/Jandarmi/Frontieră/ANP) din Romania cu profesorii/instructorii care doresc sa le ofere ajutorul lor prin intermediul sedintelor locale de pregatire, meditatiior, evaluarilor, sau evenimentelor locale de pregatire, organizate periodic.

Comunitatea noastra include instructori/profesori din toata tara, care doresc sa pregateasca in mod privat elevii pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie si in Scolile Postliceale MAI (precum Campina, Cluj, Dragasani, Falticeni, Oradea, ANP), institutii educationale de prestigiu unde exigentele si gradul de competitivitate la Examenul de Admitere sunt foarte ridicate si unde pentru a fi ADMIS, candidatul trebuie sa fie in forma maxima si sa dea dovada de o pregatire desavarsita.

Programul National de Pregatire Intensiva - Academiadepolitie.com© va ofera atat posibilitatea de a va conecta direct cu elevii care au nevoie de ajutorul dvs. in pregatire, cat si o serie de unelte educationale si informationale de noua generatie pentru organizarea sedintelor dvs. locale de pregatire/meditatii. Accesul in Portalul National de Profesori este gratuit. Va invitam cu drag in Comunitatea noastra!

Cum ajuta Academiadepolitie.com profesorii/instructorii din Romania?

Inregistrati-va in Programul National de Pregatire Intensiva Academiadepolitie.com si conectati-va cu elevii care se pregatesc pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie si in Scolile de Politie din Romania:

Setati-va Profilul Public

si candidatii care se pregatesc pentru Examenul de Admitere va vor putea accesa profilul pentru a va cunoaste mai bine, va vor putea trimite cereri pentru organizarea Evenimentelor Locale de Pregatire si va vor putea contacta pentru programarea sedintelor private de pregatire.


Organizati Evenimente Locale de Pregatire/Evaluare

cum ar fi sesiuni intrebari/raspunsuri, testari/evaluari, studiu colaborativ, discutii tematice etc. la data si locatia dorita. Evenimentele dvs. pot fi Gratuite sau Cu plata. Odata ce Evenimentul dvs. a fost Aprobat, trimitem invitatii catre toti candidatii care ar putea fi interesati sa participe si il introducem automat in Calendarul lor Personal de Pregatire®. Totodata, Evenimentele dvs. vor fi publicate pe Academiadepolitie.com si in Social Media.


Fiti recomandat/a exact elevilor care au nevoie de sedintele dvs. de pregatire

Algoritmul nostru analizeaza performantele candidatilor din Programul National de Pregatire Intensiva si le recomanda ajutorul unui profesor/instructor atunci cand acestia au nevoie. Candidatilor din apropierea dvs. le trimitem Profilul dvs. Public pentru programarea sedintelor private de pregatire.


Fiti listat pe harta cu profesori pentru pregatire si in Programul National

Listarea dvs. pe harta cu profesori pentru pregatire si in Portalul National de Pregatire ii va ajuta pe candidatii care ar putea avea nevoie de sedintele dvs. sa va gaseasca mai usor si sa va contacteze pentru a programa sedinte de meditatii.


Inregistrare Profesor/Instructor Pregatire