Pregatire Academia de Politie, Pregatire Online Admitere Academia de Politie - INTREBARI FRECVENTE:


Trebuie sa fac Pregatire pentru Academia de Politie?

Majoritatea candidatilor incep pregatirea pt. Admitere cu un an, chiar doi ani inaintea Examenului. 99.9% din totalul candidatilor fac pregatire intensiva, zi de zi. Din punctul de vedere al unui candidat care isi doreste enorm sa fie ADMIS, riscul de a merge nepregatit la Examen pur si simplu nu merita, asa ca incepe inca din timp pregatirea. In ceea ce te priveste, alegerea iti apartine!

Cand sa incep pregatirea pentru Academia de Politie?

Depinde de tine si de ritmul cu care vrei sa te pregatesti zilnic. Unii incep pregatirea cu 2 ani inainte, altii cu 1 an sau cu 6 luni inaintea Admiterii. Daca vrei o pregatire mai lejera, incepe cat de devreme poti. Oricand ai incepe, Asistentul nostru de Pregatire te va ajuta sa iti organizezi perfect pregatirea, astfel ca pana la Admitere sa finalizezi toata materia. Intensitatea va depinde de momentul in care incepi si de ritmul tau zilnic.

Afla detalii despre Asistentul de Pregatire


De ce sa fac pregatire online pentru Academia de Politie?

Daca te pregatesti online, sistemul nostru iti va analiza activitatea pt. a te ajuta sa te organizezi mult mai bine si sa-ti cresti performanta. Doar daca inveti online, sistemul iti va sugera exact lectiile unde este nevoie sa inveti mai mult si capitolele la care ai un scor mai slab decat contracandidatii tai. Sistemul va sti cat mai ai de citit pana la Admitere si te va ajuta sa te mentii in grafic si sa nu ramai in urma. Va sti unde ai ramas si te va ajuta sa gasesti mult mai usor informatia dorita. Citind online te vei bucura de avantaje pe care studiul offline nu ti-l va putea oferi niciodata.

Afla detalii despre Asistentul de Pregatire


Unde gasesc teste si grile de pregatire pentru Academia de Politie?

In sectiunea Simulare vei putea rezolva zilnic simulari extrase din zeci de mii de subiecte posibile. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in cont si Asistentul de Pregatire te va ghida. Subiectele sunt in conformitate cu Tematica si rezolvandu-le te vei testa in timp real fata de ceilalti candidati alaturi de care vei sustine admiterea. Astfel iti vei forma o idee asupra concurentei si vei sti exact unde te afli si ce trebuie sa faci pentru a depasi concurenta.

Afla detalii despre Modulul de Simulare Online


Ce pot face ca sa am rezultate bune la Academia de Politie?

Rezultatele excelente vin impreuna cu o Pregatire excelenta. Pregatirea ta trebuie sa fie constanta. Trebuie sa iti doresti atat de mult sa fii Admis, incat sa nu treaca o zi fara sa inveti si sa intri in contul tau de pregatire. Dupa fiecare simulare, verifica subiectele pe care le-ai gresit si citeste lectiile din care acestea fac parte.

Unde pot face pregatire pentru Traseul Aplicativ la Academia de Politie?

Avem alaturi cei mai buni profesori, din toate colturile Romaniei. Acestia organizeaza constant in orasul lor, sedinte de Pregatire Traseul Aplicativ. De fiecare data cand un Eveniment are loc in apropierea ta, vei primi o invitatie in contul tau de pregatire.

Care este Tematica pentru Admitere la Academia de Politie?

Ca idee, Tematica se afiseaza odata cu Regulamentul Examenului de Admitere din anul respectiv. Tematica este afisata detaliat, pentru fiecare materie in parte si poate fi citita in Regulament.Mai multe intrebari frecvente:

academia admitere rezultate pregatire probe subiecte barem-medical grile limita-de-varsta