Te-ar ajuta sa stii cu exactitate fiecare lectie la care ceilalti candidati sunt mai pregatiti decat tine si in ce masura?

Chiar daca toti candidatii ar citi aceeasi lectie de acelasi nr. de ori, atentia alocata de fiecare in parte, profunzimea invatarii, nivelul diferit de pregatire la care ei se afla si chiar starea de spirit a fiecarui candidat la acel moment sunt factori calitativi ce determina ca din aceeasi lectie, unii candidati sa retina mai mult, iar altii mai putin.

Dar daca ai stii EXACT la care dintre lectiile cuprinse in Tematica Oficiala esti in urma si cu cat esti in urma fata de ceilalti candidati? Ti-ar oferi aceasta informatie o imagine clara asupra a ceea ce ai de invatat azi in pregatire? Ai capata astfel zi de zi, o directie clara in pregatirea ta?

Cu noi, pregatirea ta "La noroc" este inlocuita in mod gratios cu Pregatirea Cognitiva Contextuala, o pregatire personalizata, adaptata la nevoile tale, bazata pe cunoastere empirica, ce iti ofera un scop precis si o directie clara in pregatirea ta zilnica pentru Examenul de Admitere.

Se poate intampla ca pe masura ce Examenul de Admitere se apropie, nivelul la care restul candidatilor cunosc o anumita lectie din Tematica Oficiala sa evolueze, acestia devenind din ce in ce mai pregatiti. Nu te vom lasa niciodata sa ramai in urma! Noi iti vom arata cand acest lucru se intampla, la ce lectie si in ce masura, iar tu vei putea sa inveti EXACT ce trebuie pentru a fi ADMIS!