Iata AICI instructiunile pas cu pas pentru inregistrarea contului de pregatire.
Bineinteles. Nivelul la care va veti pregati va fi unul ceva mai ridicat, insa acest lucru nu poate fi decat benefic pentru pregatirea dvs.
Conturile inregistrate intre 01 iulie 2023 - 01 iulie 2024 sunt valide pana la 01 septembrie 2024.
Conturile inregistrate intre 01 iulie 2024 - 01 iulie 2025 sunt valide pana la 01 septembrie 2025. s.a.m.d.
Pentru a folosi contul si in anul scolar urmator, va fi necesar fie ca membrul sa isi creeze un cont nou, fie sa il reactiveze pe cel vechi.
In functie de metoda de plata pe care ati ales-o, taxa de inregistrare este:
  • Curierat Rapid: 239 RON + taxe curier(16RON)/an scolar;
  • PayPal: 39 EUR/an scolar;
  • Card Bancar: 39 EUR/an scolar (sau echivalentul in RON);
*Taxa de acces se achita o singura data, la prima accesare.
Imediat dupa inregistrare veti primi un mesaj de confirmare la adresa de email cu care v-ati inregistrat. Pentru a confirma si continua comanda dvs. trebuie sa dati click pe linkul de confirmare din acel email si veti fi directionat catre pasul urmator.
Daca la inregistrarea contului ati gresit adresa de email aveti doua optiuni: Va puteti inregistra un nou cont cu datele de contact valide, sau puteti trimite un mesaj din coltul din dreapta-sus al site-ului, in care sa specificati faptul ca ati gresit adresa de email in momentul inregistrarii si sa ne furnizati username-ul dvs. si adresa de email corecta.
Contul de profesor/instructor nu au un termen de expirare. Acestea pot fi desfiintate insa oricand, la cererea profesorului sau in mod automat in cazul in care nu contine date reale, date de contact valide sau nu sunt in conformitate cu Termenii si Conditiile.
In calitate de profesor/instructor nu este nevoie sa achitati o taxa de acces. Modulele Academiadepolitie.com pentru profesori/instructori pregatire sunt gratuite.
Iata AICI instructiunile pas cu pas pentru inregistrarea contului de profesor/instructor pregatire.
Imediat dupa inregistrare veti primi un mesaj de confirmare la adresa de email cu care v-ati inregistrat. Pentru a confirma contul dvs. trebuie sa dati click pe linkul de confirmare din acel email si veti fi directionat catre pasul urmator.
Pregatirea personalizata inseamna pregatire inovativa, inteligenta, adaptata pentru fiecare candidat in parte. Fiecare candidat este unic si in consecinta, stilul, ritmul sau si capacitatea sa de invatare sunt unice iar Academiadepolitie.com le abordeaza ca atare. Ele nu numai ca difera de la un candidat la altul, dar pot diferi si de la o zi la alta, pentru acelasi candidat. Pe langa toate acestea, fiecare candidat are ciclurile sale personale de intensitate-pauza in pregatire. Algoritmul Academiadepolitie.com analizeaza indicatorii personali ai candidatului si adapteaza sarcinile sale zilnice in functie de toti acesti indicatori si nu numai. Astfel, candidatul va fi intotdeauna aliniat nu doar la un program fix, ci simultan, programul sau se va auto-adapta astfel incat sa ii indice intotdeauna cel mai scurt drum intre nivelul sau actual si nivelul necesar pentru a fi ADMIS, in contextul generatiei alaturi de care acesta va sustine Examenul de Admitere.
Pregatirea personalizata te ajuta atunci cand:
  • vrei sa incepi pregatirea, indiferent de nivelul la care te afli in acest moment.
  • vrei sa inveti mai rapid, mai mult, mai eficient.
  • vrei sa tii pasul cu candidatii din generatia ta si chiar sa te departajezi categoric.
  • vrei sa inveti in ritmul tau dar sa nu ramai niciodata in urma.
  • vrei sa te pregatesti la cel mai inalt nivel.
  • esti unic.
  • realizaezi ca acum o poti avea!
Iti inregistrezi contul de candidat, dupa care accesezi Asistentul tau Virtual de Pregatire Academiadepolitie.com. Acesta iti va genera sarcini zilnice pe care le vei urma cu strictete. Finalizezi in fiecare zi lista de sarcini zilnice, la fiecare materie a Examenului de Admitere si lasi Asistentul sa se ocupe de organizarea pregatirii tale in fiecare zi.
Accesul complet la baza noastra nationala de date cu Materie Completa Recomandata, zeci de mii de grile online, teste si simulari la toate materiile Examenului de Admitere se face prin intermediul contului de pregatire candidat.
Da, intreg continutul este mentinut in conformitate cu Tematica Oficiala a Examenului de Admitere la Academia de Politie si in Scolile de Politie din Romania.
Continutul Academiadepolitie.com este vast, foarte detaliat si este creat special pentru a acoperi toate necesitatile celei mai avansate pregatiri pentru Examenul de Admitere la Academia de Politie. Foarte multi candidati pe langa faptul ca au reusit, au ajuns chiar in topul clasamentului generatiei lor, pregatindu-se pe Academiadepolitie.com. Nivelul la care poti ajunge invatand continutul este unul foarte avansat. Depinde insa si de tine. Materia este adaptata pentru a putea fi invatata cu usurinta indiferent de nivelul de pregatire pe care te afli in acest moment iar modulele noastre de pregatire personalizata te vor ajuta sa inveti in cel mai organizat mod cu putinta.
Deschizi lectia la care vreti sa sustii un test. La finalul acesteia se regasesc doua butoane: "Test din intregul capitol", "Test doar din aceasta lectie". Daca la finalul lectiei nu se regaeste unul dintre cele doua butoane, modulul de teste pentru aceasta lectie este in curs de dezvoltare si va putea fi accesat mai tarziu.
Cu contul Premium se pot sustine 2 simulari/zi la fiecare materie. Asta inseamna un nr. de 6 ore/zi doar in modulul de simulare. In cazul in care simti ca ai evoluat si vrei sa sustii mai multe simulari/zi la fiecare materie, iti poti upgrada cu usurinta contul, accesand rubrica "Setari Cont". Upgrade-ul iti va asigura o pregatire aliniata la nivelul tau actual si iti va permite sa evoluezi intr-un ritm mult mai rapid.