Academia de Politie - Rezultate - INTREBARI FRECVENTE:


Cand se afiseaza rezultatele la Admiterea in Academia de Politie?

Afisarea rezultatelor are loc la cateva zile dupa sustinerea Probelor Scrise. Acestea sunt comunicate atat la avizierul institutiei cat si online. Dupa afisarea rezultatelor, candidatii au un timp limita pentru a depune eventualele contestatii.

Citeste aici cele mai recente rezultate.


Ce inseamna rezultatele provizorii la Admiterea in Academia de Politie?

Listele provizorii contin ierarhizarea candidaţilor dupa sustinerea probei scrise. Listele definitive contin ierarhizarea candidatilor dupa solutionarea contestatiilor.

Ce devii dupa absolvirea Academiei de Politie?

Dupa absolvirea Academiei de Politie vei fi incadrat in: categoria A - Corpul ofiterilor de politie. Primul grad profesional din categoria A este subinspector de politie. Cel mai inalt grad din categoria A este chestor-sef de politie. In calitate de proaspat absolvent vei avea gradul subinspector de poliție, insa perspectivele tale vor fi destul de ridicate in ceea ce priveste avansarea in grad.

Citeste aici despre categoriile de politisti si gradele aferente


Trebuie sa fac Pregatire pentru Academia de Politie?

Majoritatea candidatilor incep pregatirea pt. Admitere cu un an, chiar doi ani inaintea Examenului. 99.9% din totalul candidatilor fac pregatire intensiva, zi de zi. Din punctul de vedere al unui candidat care isi doreste enorm sa fie ADMIS, riscul de a merge nepregatit la Examen pur si simplu nu merita, asa ca incepe inca din timp pregatirea. In ceea ce te priveste, alegerea iti apartine!

Ce pot face ca sa am rezultate bune la Academia de Politie?

Rezultatele excelente vin impreuna cu o Pregatire excelenta. Pregatirea ta trebuie sa fie constanta. Trebuie sa iti doresti atat de mult sa fii Admis, incat sa nu treaca o zi fara sa inveti si sa intri in contul tau de pregatire. Dupa fiecare simulare, verifica subiectele pe care le-ai gresit si citeste lectiile din care acestea fac parte.Mai multe intrebari frecvente:

academia admitere rezultate pregatire probe subiecte barem-medical grile limita-de-varsta