Instuctiuni Creare Evenimente Locale de Pregatire:

1. CE SUNT EVENIMENTELE LOCALE?

Evenimentele Locale sunt sedintele pregatire sau evaluare la una dintre materiile Examenului de Admitere, organizate la nivel local de Profesorii/Instructorii membri, la date, ore si locatii stabilite de acestia. Evenimentele pot fi Gratuite sau Cu Plata. La inceperea unui Eveniment "Cu Plata", participantii vor achita taxa aferenta direct Profesorului Organizator. Odata aprobate in Sistem, Evenimentele sunt introduse in Calendarul Personal de Pregatire® al fiecarui candidat care ar putea fi interesat sa participe. Totodata acestea sunt promovate automat si de algoritmul nostru in cadrul Programului National de Pregatire Intensiva. Un profesor care indeplineste Conditiile de Organizare poate adauga fie un singur Eveniment, sau poate crea un program saptamanal, lunar, etc. compus din mai multe Evenimente. Candidatii interesati sa participe vor putea contacta Organizatorul pentru confirmare sau pentru a cere detalii suplimentare despre Eveniment.2. DE CE SA CREEZ EVENIMENTE LOCALE?

 • Evenimentele dvs. vor fi introduse in Calendarul Personal de Pregatire® al fiecarui candidat care ar putea fi interesat sa participe.
 • De asemenea, o serie de invitatii la Evenimentul dvs. vor fi trimise catre potentialii participanti.
 • Cu o zi inaintea inceperii Evenimentului dvs. Local, candidatii vor primi remindere pentru participare.
 • Candidatii vor primi instant notificari atunci cand dvs. aduceti o eventuala schimbare Evenimentului(Ex: reprogramare, schimbare locatie etc.), astfel ca nu va fi nevoie sa ii informati pe fiecare in parte de modificarea adusa.
 • Evenimentul dvs. va fi promovat in retelele noastre Social Media si va fi comunicat prin toate plaformele de comunicare disponibile pentru o expunere cat mai ridicata.
 • Evenimentul dvs. va fi listat si pe Harta Nationala cu Evenimente Locale de Pregatire®
 • Dupa desfasurarea Evenimenteului acesta va fi automat sters din sistem, astfel incat nu va fi nevoie ca dvs. sa va preocupati cu administrarea acestuia.3. CUM CREEZ UN EVENIMENT LOCAL?

Pentru a crea un Eveniment trebuie sa fiti logat in Contul dvs. de Profesor/Instructor Pregatire. Iata pasii pe care trebuie sa ii urmati odata ce ati ajuns in pagina principala a Contului dvs:

 • 3.1. Pe pagina principala a Contului dvs. apasati butonul "Creati Eveniment".

  Butonul este de culoare albastra si se regaseste in partea de jos a paginii.

 • 3.2. Cititi Conditiile de Organizare a Evenimentului.

  Inainte de a organiza Evenimentul dvs. trebuie sa va informati in legatura cu Conditiile de Organizare si cu Standardele Comunitatii in legatura cu desfasurarea Evenimentului. Pentru a fi Aprobat, asigurati-va ca Evenimentul pe care il veti crea respecta aceste standarde.

 • 3.3. Stabiliti daca Evenimentul dvs. va fi Gratutit sau Cu Plata.

  Daca evenimentul va fi Cu Plata, introduceti taxa de participare.

 • 3.4. Dati un titlu Evenimentului dvs.

  Titlul trebuie sa fie atractiv si sa reflecte activitatea principala care se va desfasura.

 • 3.5. Introduceti o descriere a Evenimentului dvs.

  Incercati sa descrieti activitatile care se vor desfasura pe parcursul Evenimentului, si daca se poate, rolul acestora in pregatirea de ansambu a Examenului.

 • 3.6. Introduceti Locatia Evenimentului dvs.

  Aici nu trebuie introdusa adresa, ci efectiv reperul principal al locatiei unde se va desfasura Evenimentul. (Exemple: Stadionul Dinamo, Pista de Atletism, Parcul Verdi, Resedinta Organizator etc.)

 • 3.7. Introduceti Adresa Evenimentului dvs.

  Aici veti introduce exact adresa, fara alte specificatii sau repere orientative. (Exemple: Bd. Magheru, Nr. 10, sau Str. Bucuresti, Nr. 8, Bl. 23 etc.)

 • 3.8. Introduceti Data si Ora inceperii Evenimentului dvs.

  Aici veti introduce data si ora inceperii Evenimentului dvs. In cazul in care apar situatii neprevazute si Evenimentul nu se mai poate desfasura la aceasta data si ora, veti putea reprograma Evenimentul o singura data.

 • 3.9. Bifati "Accept Conditiile" si apasati "Creeaza Eveniment Local".


4. CE SE INTAMPLA DUPA CE AM CREAT EVENIMENTUL?

Dupa adaugare, accesati "Evenimentele Mele" pentru a urmari statusul noului Eveniment. Dupa ce ati creat Evenimentul dvs. sunt 3 posibilitati:

 • 4.1. Evenimentul este "in verificare".

  Imediat dupa adaugare, sistemul nostru isi rezerva un timp pentru a verifica daca sunt respectate Conditiile si cele mai bune practici de Organizare a Evenimentelor. Cat timp este in verificare, in pagina "Evenimentele Mele", Evenimentul dvs. va avea acest indicator scris cu rosu in dreptul titlului.

 • 4.2. Evenimentul a fost Aprobat.

  Imediat ce Evenimentul dvs. va fi aprobat de Sistem, il veti putea vedea in pagina principala a Contului dvs., sectiunea "Evenimente de Pregatire in Romania". Apasati "Vezi" si veti putea accesa pagina publica a acestuia. De pe aceasta pagina va recomandam sa il partajati si dvs. in Social Media. Cand veti accesa pagina "Evenimentele Mele", Evenimentul dvs. nu va mai avea indicatorul "in verificare" in dreptul titlului. Algorimtul mostru va incepe promovarea Evenimentului dvs. imediat dupa aprobare.

 • 4.2. Evenimentul NU a fost aprobat.

  Evenimentele neaprobate sunt tinute cateva zile in verificare, apoi sunt sterse automat de sistemul nostru. Daca ati creat un Eveniment care a fost "in verificare" si dupa cateva zile nu il mai regasiti la "Evenimentele Mele", inseamna ca acesta NU a fost aprobat deoarece nu s-a conformat standardelor. In acest caz, va recomandam sa adaugati un Eveniment nou, insa de data aceasta sa respectati Conditiile de Organizare a Evenimentelor.